Krótko i zwięźle:
1. gdzie mogę kupić tanie uszczelki do RS Lyrik U-Turn Coil 115-160? (interesuje mnie zamiennik a nie enduro za 125zł)
2. gdzie można wymienić tuleje ślizgowe (albo kupić przynajmniej)? Na lagach pojawiły się luzy, pytałem w kilku sklepach - nie zajmują się tym, a dystrybutor nie wchodzi w grę.
no właśnie, cholerne chore ceny, nie wiem jaki jest sens wkładania 400-500zł w amor o wartości rynkowej 1000zł Nie wiem też jaki jest sens jeżdżenia na zluzowanym i żygającym amorze...wygląda na to że czas go wymienić, mimo iż praca boska.
Człowieku... masz amor za taką kase a szkoda Ci na serwis... Sens jest taki,że jak kupisz nowe uszczelki i ślizgi to amor odzyska swój dawny urok,prace i właściwości. Ja ostatnio kupiłem używanego totema za 1100zl ,władowałem w niego 550zł i sprzedałem za tyle ile kupiłem . . . No ale nowy właściciel problemów mieć nie będzie
ak47 nie, nie. Jeśli ma już zużyte ślizgi to "dziękuję, dobranoc", ale koledze się zrobiły luzy na boxxerze (prawdopodobnie od hamowania) więc zrobił od nowa serwis i jest spowrotem dobrze. Chodziło tutaj głównie o zbyt małą ilość oleju smarującego
może i sobie uszczelniać, ale z fizycznego punktu widzenia jest to niemożliwe, by ciecz wypełniła luz między 2 ciałami stałymi tak, by nie było luzu...