Ezrider, jeszcze nie koniec :P Poki co trwaja poszukiwania przedniego trojkata. Znalazlem na PB jedna osobe coby mogla mi opchnac(jeszcze nie wiem czy sam trojkat czy cala rame;)) a poki co czekam na odpowiedz z Antidota, czy nie maja moze przedniego trojkata na zbyciu do tej ramki lub czy nie moga dorobic :P Lecz poki co nie odzywaja sie i raczej jeszcze troche poczekam, ale mam czas Poki co nie spieszy mi sie
Poki co to chlopacy z Antidota mi odpowiedzieli. i poprosili o foty do ustalenia szczegolow i rocznika ramy Wyslalem zdj i moze jtr odpowiedza :P A tego b'twina fr10 to da sie kupic sama rame ?? Jak tak to za ile ?? Ale z drugiej str do tego rockridera jest damper 223 mm chyba, a moj dhx ma 241 mm i raczej nie chcialbym sie go pozbywac na rzecz roco r :P Ale pomysle jak mi Antidote odpowie i powiadomi o cenie
Ok. Wiec to jeszcze nie koniec fenomenu :P Dostalem propozycje od Antidote (fajni ludzie) ii zamierzam skorzystac Przynajmniej tera jestem pewny, ze nowy sezon zaczne pelna para