[Mafin] Antidote + Fox 40 FIT

Mafin
Kontakt:

Post autor: Mafin »

Ezrider, jeszcze nie koniec :P Poki co trwaja poszukiwania przedniego trojkata. Znalazlem na PB jedna osobe coby mogla mi opchnac(jeszcze nie wiem czy sam trojkat czy cala rame;)) a poki co czekam na odpowiedz z Antidota, czy nie maja moze przedniego trojkata na zbyciu do tej ramki lub czy nie moga dorobic :P Lecz poki co nie odzywaja sie i raczej jeszcze troche poczekam, ale mam czas ;) Poki co nie spieszy mi sie :D
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Jak jesteś zainteresowany ramką fajną to w Decathlonie spoko sprzęt mają. Obadaj u GgG.
Mafin
Kontakt:

Poki co to chlopacy z Antidota mi odpowiedzieli. i poprosili o foty do ustalenia szczegolow i rocznika ramy ;) Wyslalem zdj i moze jtr odpowiedza :P A tego b'twina fr10 to da sie kupic sama rame ?? :D Jak tak to za ile ?? ;) Ale z drugiej str do tego rockridera jest damper 223 mm chyba, a moj dhx ma 241 mm i raczej nie chcialbym sie go pozbywac na rzecz roco r :P Ale pomysle jak mi Antidote odpowie i powiadomi o cenie ;)
Mafin
Kontakt:

Ok. Wiec to jeszcze nie koniec fenomenu :P Dostalem propozycje od Antidote (fajni ludzie) ii zamierzam skorzystac ;) Przynajmniej tera jestem pewny, ze nowy sezon zaczne pelna para ;)
ODPOWIEDZ