Puchar Polski #7 Mosorny Groń - Zawoja - video

Kamil_Steinbach
Kontakt:

Re: Puchar Polski #7 Mosorny Groń - Zawoja - video

Post autor: Kamil_Steinbach »

Pani Grzela coś pan zawodzi ostatnim czasem na PŚ nie pokazuje pan naszych rodaków tu znów muzyka jak z domofonu nie wiem czy to jaka muzyka czy taki dźwięk w moich crative fatalitach.
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

szczerze - średnio, trochę się dobrze jeżdżących chłopaków pokazało ostatnio... a tutaj ciągle to samo... Arek nawet i jest sympatyczny, ale jak się go ogląda poraz 10 to się trochę odechciewa...

Kiedyś jak Wiciu i inni wrzucali produkcje, to leciało kilka stron komentarzy, teraz film wisi i cisza - Panowie producenci - pomyślcie dlaczego? HD i muza to nie wszystko
chajcu
Kontakt:

Re: Puchar Polski #7 Mosorny Groń - Zawoja - video

Post autor: chajcu »

szkoda ze przez te filmy przewijaja sie zawsze te same osoby.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

W ogóle że Molek załapał się na ostatnie sekundy, to szok..

Nieraz na to powtarzam, efekciarstwo (u Kabata) i ciągle te same osoby. Szkoda.
Kamil_Steinbach pisze:tu znów muzyka jak z domofonu
Lepiej bym tego nie ujął, jakiś okropny trend z tym du(m)bstepem, aż przykro się patrzy.
tentego
Kontakt:

Post autor: tentego »

trudno nie zgodzic sie z przedmowcami, zwlaszcza w kwestii doboru muzy. rzeczywiscie akurat ten kawalek siadl slabo co rzutuje na cala produkcje. trudno nie zgodzic sie takze co do kwestii powtarzalanosci zawodnikow. fakt, zapewne towarzyskich uprzejmosci, nie powinien przeslaniac idei jakiej sluzyc ma relacja z zawodow. rzeczywiscie, jest tylu ciekawych rider'ow, ze chyba warto i im poswiecic troche miejsca.

pomimo w/w uwag warto docenic, ze kolega przylozyl sie do montazu i w kilku miejscach zastosowal ciekawe rozwiazania.
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Mialem wrazenie ze slucham 2 nie zsynchronizowanych kawalkow jednoczesnie.

Lepiej bylo wyciszyc odpalic inną muze i wtedy ogladac ;D
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

co do występowania innych raiderów to sie zgadzam , ale muza to sprawa indywidualna - ja na przykład jak mam oglądać film z podkładem z hip-hopu toi mnie szlag trafia
Damian04
Kontakt:

Post autor: Damian04 »

Mi tez się ten filmik średnio podobał... Zgadzam się przedmówcami w 100%, dorzucając swoje 5 groszy, muszę powiedziec, że filmik jest zdecydowanie za krótki. Kiedyś to filmiki trwały około 10min... fajna rockowa muza, do tego jakies śmieszne sytuacje na trasce itd... w odpowiednim momencie narzucony poważny klimat zawodów... Takie filmiki oglądało się po 100razy!
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Następny teledysk :| Robi się monotonnie jak w filmach Ryssa
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
ODPOWIEDZ