[Kraków] Łopata DH Racing 2011 (temat ogolny)
conte01 dobrze ze o tym wspomniales, Tydzień temu posprzątałem przy ławce, kiedy przestaniecie swinic? Problem wyrzucić papierek do kosza? Nie rozumiecie że lesniczy nie wkurwia się o samą trasę tylko o to że swinicie w tym lesie, może macie chlew u siebie w domu ale ten chlew zostawcie u siebie. Ciężko jest przywiesc pełną wodę, piwo, sok ale jeszcze ciężej jest wyrzucić pustą puszkę karton bądź butelkę. Później znów będzie płacz że łopata jest rozpier***** a jak już ją rozpierd*** to robić też nie ma komu...
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
-
- Kontakt:
Ja chyba mialem szczescie bo bedac wczoraj wieczorem bylo juz "posprzatane" ;p Te kosze nie stoja tam bez powodu, i nie sluza tylko do otwierania piwa, naprawde.
Ta lopata teraz przyjemniejsza sie zrobila jak da sie cala pojechac ale tez szalu nie ma :P tak czy inaczej zjawie sie na 100%.
Ta lopata teraz przyjemniejsza sie zrobila jak da sie cala pojechac ale tez szalu nie ma :P tak czy inaczej zjawie sie na 100%.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Ja z kolega wpadamy i chyba obydwaj startujemy, niestety tylko jeden rower jest ale chyba po 2-3zjazdach sie w miare z trasa zapoznam?
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
Re: [Kraków] Łopata DH Racing 2011 (temat ogolny)
3 zjazdy wystarczą, żeby się z trasą zapoznać jako tako 

-
- Kontakt:
Lepiej jakieś fajne fotografki 

lisuuu chocbym skonczyl wszystkie uczelnie w polsce nie zrobie ci bardziej stromej lopaty xdx no ale ciesze sie, ze trasa przypadla do gustu
sluchajcie wazny komunikat przypominam, ze zapisy droga elektroniczna do piatku do 22 !! osoby, ktore sie nie zapisza placa 15 zl w dniu pomiarow, taka dobra wiadomosc jeszcze... szampany juz sie chlodza 

zetek tez wszystko robie na telefonie, bo mi komp padl :pniech ktos cie zapisze czy cos bo tak to nawet nie wiem jak i gdzie cie zapisac i zapomne zanim dorwe liste :p masz czas do jutra, dasz rade, wiesz gdzie przyjmuje zapisy
fotografow zapraszac ale wiecie, pol krakowa nie musi wiedziec o tych pomiarach
nie wiem czy beda red bulle, bo cos brak kontaktu z moim zrodlem no i jak szukacie zdjeciowcow mozecie popytac kto by wpadl z kamera i nakrecil videorelacje
jutro rano jade do castoramy po tasmy i zipy, tak wiec nie ma opierdalania
a wy mi nie rozjezdzijcie trasy, bo rano nie bede kopal kilka godzin, mnie juz wystarczy zabawy z lopata tam :p

-
- Kontakt:
Jelonfr ja też planuje się wybrać tylko gdzie mam się zapisać?
gora po staremu, za 3 hopka odbicie w lewo w nowa trase, lecisz dabla a zaraz za nim skrecasz w prawko i jedziesz starym drugim wawozem.
PiotrFR zapisy na mailu jelonfr@o2.pl lub na gadu. 2887524
PiotrFR zapisy na mailu jelonfr@o2.pl lub na gadu. 2887524