Witam!
Kupiłem nowego Domaina 302 u-turn, mam tam chyba standardowa sprezyne, waze 80 kg. Niestety dobijam mojego amorka i tu dwa pytania :
1)Jaka standardowa sprezyne montuje RS?
2)Czy mozna go jakos utwardzic bez wymieniania sprezyny?
Pozdrawiam
[Amortyzator]Domain 302 U-turn Utwardzenie
Po grzyba zakładasz drugi taki sam temat?
Stalową.misiakr pisze:1)Jaka standardowa sprezyne montuje RS?
Tak, wlej do niego kisiel zamiast oleju, będzie lepiej, a jeśli nie wystarczy to budyń. Ale koniecznie czekoladowy.misiakr pisze:2)Czy mozna go jakos utwardzic bez wymieniania sprezyny?
Z gówna bata nie ukręcisz.
-
- Kontakt:
żeś pomógł...KubaLaPL pisze:Po grzyba zakładasz drugi taki sam temat?misiakr napisał(a):"1)Jaka standardowa sprezyne montuje RS?"Stalową.misiakr napisał(a):"2)Czy mozna go jakos utwardzic bez wymieniania sprezyny?"Tak, wlej do niego kisiel zamiast oleju, będzie lepiej, a jeśli nie wystarczy to budyń. Ale koniecznie czekoladowy.
misiakr wymiana sprężyny to jedyne wyjście
Re: [Amortyzator]Domain 302 U-turn Utwardzenie
Łoh kurwa tośmy się uśmiali. Mogłbyś uczyc Karola,bo jesteś od niego lepszy.Po grzyba zakładasz drugi taki sam temat?
misiakr napisał(a):
"1)Jaka standardowa sprezyne montuje RS?"
Stalową.
misiakr napisał(a):
"2)Czy mozna go jakos utwardzic bez wymieniania sprezyny?"
Tak, wlej do niego kisiel zamiast oleju, będzie lepiej, a jeśli nie wystarczy to budyń. Ale koniecznie czekoladowy.
Oprócz jednego inteligenta , dziękuję całej reszcie. Jemu tez dziekuje bo myslalem ze RS montuje papierowe sprezyny, ze stalowe to tylko fox, dzieki!