Ochraniacze na kolana
Ochraniacze na kolana
Witam
Chciałbym kupić ochraniacze na kolana do 200zł. Myślałem nad ochraniaczami typu 661 slim knee, ale czy są one wystarczająco bezpieczne? Właśnie na podobnych ochraniaczach jak slim'y Simmonds rozwalił rzepkę stąd to zrażenie.
Czy też może lepiej kupić 661 DJ knee?
Ochraniacze będą używane w DH, z spodenkami więc nie wchodzą w gre ochraniacze na golenie, chyba że istnieją jakieś super przewiewne.
pozdrawiam!
Chciałbym kupić ochraniacze na kolana do 200zł. Myślałem nad ochraniaczami typu 661 slim knee, ale czy są one wystarczająco bezpieczne? Właśnie na podobnych ochraniaczach jak slim'y Simmonds rozwalił rzepkę stąd to zrażenie.
Czy też może lepiej kupić 661 DJ knee?
Ochraniacze będą używane w DH, z spodenkami więc nie wchodzą w gre ochraniacze na golenie, chyba że istnieją jakieś super przewiewne.
pozdrawiam!
-
- Kontakt:
A myślisz, że gdyby nie były to jeździliby w nich na pucharze świata?///Adamus pisze:Myślałem nad ochraniaczami typu 661 slim knee, ale czy są one wystarczająco bezpieczne?
http://www.rowerowy.com/ubrania_buty_oc ... _slim_knee - jeżdżę w nich sezon, świetna wentylacja, super ochrona. Myślę, że następny sezon tez nie skłoni mnie do ich zmiany

-
- Kontakt:
Re: Ochraniacze na kolana
Ja powiem tak, jeśli jeździsz sporo i umiesz wykaraskać się np. z niesklejenia no foot'a=porozdzierane nogi, to mozesz brac nakolanniki, jesli zaczynasz latac wolisz dbac o swoje nogi i wogole to bardzo polecam nakolanniki 661 race (te biale) nowe kosztuja 215zł, a maja ochraniacz na kolana i piszczele, sam je mam chociaz ze jezdze dlugo, ale wole sie nie poskladac i bardzo je polecam:))