jaka rama...
-
- Kontakt:
jaka rama...
jaka polecacie rame od okolo 650 do okolo 1000 warunek jest taki ze musi byc zajebiscie krotka miec poziome haki i niska cos kolo 13 12 cali
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Wheller wasp - BARDZO krotka rama (widelki 400mm) rozmiar to 16,ale rama wyglada jakby miala 14 albo mniej. Do tego jest bardzo lekka.
Nowka sztuka kosztuje 1700zl.Moj kolega zlozyl sobie rowerek na niej jakis czas temu (z pol roku temu).Jezdzil na niej BARDZO lajtowo i teraz zmienia na fula,ramka jest w super stanie,jak chcesz skontaktuje cie z nim.
Nowka sztuka kosztuje 1700zl.Moj kolega zlozyl sobie rowerek na niej jakis czas temu (z pol roku temu).Jezdzil na niej BARDZO lajtowo i teraz zmienia na fula,ramka jest w super stanie,jak chcesz skontaktuje cie z nim.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
z tego co wiem to mielas dm dc 2.0
to bardzo krotka rama
podobna jest kona stuff z tego co sie dobrze orientuje, ale ma pionowe haki,
tak krotkiejramki to raczej nie dostaniesz
amstaff, dluzszy i pionowe haki, pitbull to samo
suburban tez mia pionowe haki
moze nsx streetlegal bo ta ramka juz ma poziome haki, co do dlugosci to raczej sie nie wypowiem bo malo i dawno temu na niej jezdzilem
masz duzy problem,
chyba nie ma ramki ktora by spelniala wszystkie twoje wymagania, kazda ramka inna, aha i rozmiar to kona ma 13 a nsx chyba tez cos 13-14 chyba, wszystkie dc od 14 wiec kolejny problem
chyba musisz poszukac jakiejs alternatywy :)
pozdro :]
to bardzo krotka rama
podobna jest kona stuff z tego co sie dobrze orientuje, ale ma pionowe haki,
tak krotkiejramki to raczej nie dostaniesz
amstaff, dluzszy i pionowe haki, pitbull to samo
suburban tez mia pionowe haki
moze nsx streetlegal bo ta ramka juz ma poziome haki, co do dlugosci to raczej sie nie wypowiem bo malo i dawno temu na niej jezdzilem
masz duzy problem,
chyba nie ma ramki ktora by spelniala wszystkie twoje wymagania, kazda ramka inna, aha i rozmiar to kona ma 13 a nsx chyba tez cos 13-14 chyba, wszystkie dc od 14 wiec kolejny problem
chyba musisz poszukac jakiejs alternatywy :)
pozdro :]
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
krabol: jezeli TY polecasz rame kona stuff jako krotka to MY ci juz dziekujemy!!!!!! stary najwieksza bzdura jaka mogles napisac
i po co mu wymieniasz ramy z pionowymi hakami jak on napisal POZIOME! :/ dziwny jestes
a co do waspa to racja moj wasp pekl nad gornymi widelkami - dobra masz pamiec,ale........miedzy nami wheller ma bardzo dobra obsluge klienta i uslugi gwarancyjne.Wiec co kolwiek sie dzieje daja ci odrazu nowa rame.
a wogole jezeli cos sie stanie to dostaniesz juz model 2004!!! a model 2004 to jest kozak!!!!
wiec mozna jeszcze na tym zarobic!
PS: !zdrowiej!
i po co mu wymieniasz ramy z pionowymi hakami jak on napisal POZIOME! :/ dziwny jestes
a co do waspa to racja moj wasp pekl nad gornymi widelkami - dobra masz pamiec,ale........miedzy nami wheller ma bardzo dobra obsluge klienta i uslugi gwarancyjne.Wiec co kolwiek sie dzieje daja ci odrazu nowa rame.
a wogole jezeli cos sie stanie to dostaniesz juz model 2004!!! a model 2004 to jest kozak!!!!
wiec mozna jeszcze na tym zarobic!
PS: !zdrowiej!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
POMOCY
Ja sobie chce złożyc rower i nie wiem jaką se ramekupić czy to ma być point, dragstar, pitbull ale stary model z 2003, czy nowy amstaf a i jaki to ma być rozmiar czy 16", czy 14" bo niewiem jaka rama do czego sie nadaje. Ja chce mój rower dp jazdy po lesie. do skakania a czasami do zabawy po mieście do jazdy po mórkach itp. Bede bardzo wdzięczny jak poradzicie mi co mam zrobić. Z góry dziekuje. Nara pozdrowienia dla wszystkich bikerów.
-
- Kontakt: