Koniec z Pucharem Świata na freecaster.tv
Koniec z Pucharem Świata na freecaster.tv
http://www.pinkbike.com/news/Freecaster ... eries.html
UCI zażądało grubej kasy za licencje co zaowocowało tym, że mamy koniec z niedzielnymi popołudniami z PŚ...
Freecaster obiecuje niby jakąś swoją lige, ale czy będzie można liczyć na pełną obsadę? Oby...
UCI zażądało grubej kasy za licencje co zaowocowało tym, że mamy koniec z niedzielnymi popołudniami z PŚ...
Freecaster obiecuje niby jakąś swoją lige, ale czy będzie można liczyć na pełną obsadę? Oby...
Na facebooku było o tym słychać już od dłuższego czasu, ponoć UCI podpisało kontrakt z niejakimi rockyroads. Jeśli dobrze zrozumiałem (i pamietam) to oni mają transmitować PŚ w 2012, choć nie wiem jak tak mało znana strona sprosta śmiesznym opłatom UCI...
Fajnie, że freecaster chce zrobić własną serię zawodów - może w przyszłości dołączyliby do tego 4cross
Fajnie, że freecaster chce zrobić własną serię zawodów - może w przyszłości dołączyliby do tego 4cross

http://brooce.pinkbike.com
wszystko zostało juz powiedziane na pinkbike i dirtcie. Freecaster startuje z wlasną nową serią zawodów DH1 w której udział zapowiedziały wszystkie duże teamy za wyjątkiem treka i athertonów (szkoooda). I założę się, że to u nich będzą krzyczeć "look at the time", DH1 będzie sponsorowane podobno przez nissana, jak pś do tej pory. pś uci jest sponsorowany rpzez jakiś dziwny twór rockyroads, belgijska strone rowerową, rzekomo bardzo popularną, jednak do ujawnienia tej informacji nikt o niej nie słyszał. Strona się skupia na tradycyjnych odmianach kolarstwa i prawdopodobnie z tego powodu zrobiła cięcia w budżecie i poleciał 4x (że niby szkodzi środowisku, ha). UCI działa równie sprawnie jak FiS w snowboardzi i nasz PZPN wiec ja sie ciesze, że pwostała jakaś alternatywa. Bo UCI miało DH w dupce.
Aaa i w DH! w soboty będzie wyścig amatorów, z któych 10 najlepszych zmierzy się w niedziele z prosami. ciekawa sprawa. wiećej wyścigów, więcej emocji, wbrew temu co twierdzi quilong, może to tylko zrobić dobrze temu sportowi. niech jeszcze freecaster zajmie się 4x
Aaa i w DH! w soboty będzie wyścig amatorów, z któych 10 najlepszych zmierzy się w niedziele z prosami. ciekawa sprawa. wiećej wyścigów, więcej emocji, wbrew temu co twierdzi quilong, może to tylko zrobić dobrze temu sportowi. niech jeszcze freecaster zajmie się 4x
GBN CREW!
http://www.pinkbike.com/u/gbn-crew/
http://www.pinkbike.com/u/gbn-crew/
nikifor pucharowi świata nie zrobi dobrze...zresztą pożyjemy zobaczymy, jakby nie patrząc sezon pucharowy w tym roku to 7 edycji + mistrzostwa świata. Po Pietermaritzburg'u był miesiąc przerwy do Fort William, więc to lukę mogły wypełnić inne zawody o randze PŚ. Nawet było by ciekawie, pamięta ktoś jeszcze zawody NORBA?
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
http://www.dh1.tv/ - fajnie
Re: Koniec z Pucharem Świata na freecaster.tv
Najlepszy tekst to ze 4x nie sluzy srodowisku.Chyba kasie.Budowac hotele jak np nowy Golebiewski to k...ale zebu kilkuset chlopakow pojezdzilo sobie w alienacji od poj.....go swiata to juz problem.Nie wiem nie znam sie.
LIKE ROCK LIKE A PLANET LIKE A FUCKING ATOM BOMB....
Bad Religion
Bad Religion
To wymówka ale poczytaj wyniki ankiety UCI 2010. Prawie nikt poza zawodnikami 4x nie widział sensu w 4x. W RPA 30 zawodnikow tylko startowało. Ogolnie sport pod rządami UCI był głęboko w dupie. Moim zdaniem dh tez by lepiej ogarniało poza UCI ale 4x albo sobie poradzi z euroligą albo do piachu.Roslina pisze:
Najlepszy tekst to ze 4x nie sluzy srodowisku.Chyba kasie.Budowac hotele jak np nowy Golebiewski to k...ale zebu kilkuset chlopakow pojezdzilo sobie w alienacji od poj.....go swiata to juz problem.Nie wiem nie znam sie.
Wydaje mnie sie ze 4x ciezko bedzie miec.Wielu zawodnikow(gdzies wyczytalem)zamierza sie przeniesc do DH jesli tam sie odnajda zapomna o 4x gdzie walka miedzy zawodnikami ustawionymi obok siebie wyzwala ciut inne emocje niz Dh.
Bad Religion
Bad Religion
Spoko, ok. Przenoszą się, ale nie rozumiem tej części o innych emocjach" - to wada, zaleta, powód do zmian, czy po prostu niedokończone zdanie?Roslina pisze:Wydaje mnie sie ze 4x ciezko bedzie miec.Wielu zawodnikow(gdzies wyczytalem)zamierza sie przeniesc do DH jesli tam sie odnajda zapomna o 4x gdzie walka miedzy zawodnikami ustawionymi obok siebie wyzwala ciut inne emocje niz Dh.
I błagam, zacznij pisać po Polsku. Bo jak na razie masz wiele wspólnego ze swoim nick'iem.
I błagam, zacznij pisać po Polsku. Bo jak na razie masz wiele wspólnego ze swoim nick'iem.</font>[/quote]
Ciesze sie ze to zauwazyles.Wiekszosc niepoprawnie zbudowanych zdan jest dosc celowo pisanych i cieszy mnie ze widzisz duzo wspolnego z moim nickiem.Przecie nie dam sobie nicka Krowa_Mleczna kiedym byk z jajami nie.Logiczne chyba.
A jesli chodzi 4x i inne emocje to jak najbardziej pozytywne.Tak jak w np.w narciarstwie czy snowboardzie dual slalom cholernie mnie krecil podczas ogladania.Oczywiscie gigant ktory pozwole sobie porownac do downhillu jest rownie fascynujacy ale inaczej odbierana jest rywalizacja.DH czy gigant walka z czasem,a 4X czy Dual walka miedzy zawodnikami a w 4X bardzo kontaktowa.To sprawa indywidualna dla kazdego,ale dla rosliny wyglada tak.
Ciesze sie ze to zauwazyles.Wiekszosc niepoprawnie zbudowanych zdan jest dosc celowo pisanych i cieszy mnie ze widzisz duzo wspolnego z moim nickiem.Przecie nie dam sobie nicka Krowa_Mleczna kiedym byk z jajami nie.Logiczne chyba.
A jesli chodzi 4x i inne emocje to jak najbardziej pozytywne.Tak jak w np.w narciarstwie czy snowboardzie dual slalom cholernie mnie krecil podczas ogladania.Oczywiscie gigant ktory pozwole sobie porownac do downhillu jest rownie fascynujacy ale inaczej odbierana jest rywalizacja.DH czy gigant walka z czasem,a 4X czy Dual walka miedzy zawodnikami a w 4X bardzo kontaktowa.To sprawa indywidualna dla kazdego,ale dla rosliny wyglada tak.
Bad Religion
Bad Religion