dolinki przed powsinem i lesnik
Re: dolinki przed powsinem i lesnik
[quote="siejezdzi!"]jou!to jest do tych co wiedzą o mini torze przed powsinem jak ktoś ma jakis pomysł niech sie odzywa.[/quote]
sciemnako, ze tak niesmialo zadebutuje na zacnym forumie.
tak sie sklada, ze tez samigam czasem w tym miejscu i wiem o co chodzi. problem jest tego typu, ze tam jest rezerwat i zadne pisma do lesnictwa, ze kolo poscinal drzewa nic nie dadza, wiec albo bedziemy usuwac a on scinac w nieskonczonosc, albo trzeba zdobyc namiary na kogos kto cos tam moze i oficjalnie wystapic o to, aby nie robili takiego bajzlu.
Argumentow mozna zanelzc wiele, np. to, ze lepiej zadbamy o to miejsce niz tabuny turystow, ktore sie tamtedy przewalaja, smieca i depcza gdzie popadnie, a na rowerkach smigamy tylko w okreslonym miejscu.
sciemnako, ze tak niesmialo zadebutuje na zacnym forumie.
tak sie sklada, ze tez samigam czasem w tym miejscu i wiem o co chodzi. problem jest tego typu, ze tam jest rezerwat i zadne pisma do lesnictwa, ze kolo poscinal drzewa nic nie dadza, wiec albo bedziemy usuwac a on scinac w nieskonczonosc, albo trzeba zdobyc namiary na kogos kto cos tam moze i oficjalnie wystapic o to, aby nie robili takiego bajzlu.
Argumentow mozna zanelzc wiele, np. to, ze lepiej zadbamy o to miejsce niz tabuny turystow, ktore sie tamtedy przewalaja, smieca i depcza gdzie popadnie, a na rowerkach smigamy tylko w okreslonym miejscu.
-
- Kontakt:
po pierwsze miejscówka nie jest stracona, po drugie mamy już dwie opcje jak ją uratować:1.kontynuować partyzantke która trwa już z pięć lat i jak on psuje to my naprawiamy, ja tam mam czas i bede to robił chodźby dla samej zasady ze debile nie mają racji,w końcu przeciez skończą mu sie drzewa i co bedzie wtedy scinał?trawe qrwa?2.to uderzyć do kogoś z góry tak jak mówi klekot ale ja już sie tego nie podejmuje, jak ktoś, to zrobi to popre.
morze potrzeb przy którym bałtyk jest kałużą eee
-
- Kontakt:
dibi a ty myślisz ze jest sens robić uskoki jak on zaraz przyjdzie i rozwali,tam hopki muszą byc zakamuflowane zeby nie wiedział o co chodzi,a na razie wystarczy oczyszczac tor dopóki mu sie nie znudzi,bo w koncu mu sie znudzi,ich jest dwóch nas coraz wiecej
-
- Kontakt:
Nie znudzi mu sie, bo to jego praca zeby utrzymywac teren rezerwatu w czystosci i za to mu placa. Bez dogadania sie bezposrednio z gejowym, albo wydebienia pozwolenia na uzytkowanie tego terenu od burmistrza gminy nie ma co sie z nim szarpac bo to walka z wiatrakami.
Jak sam siejezdzi! zauwazyl - "walka" z lesniczymi trwa piec lat i efektow nie widac...
Jak sam siejezdzi! zauwazyl - "walka" z lesniczymi trwa piec lat i efektow nie widac...
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
tylko ze ich jest dwóch, to co oni robia cały dzień my zrobimy w godzinke,a mi chodziło bardziej o to ze nie bedą mieli już drzew do ścinania,poza tym kopanie rowów im sie znudziło zaczęli zwalac gałęzie,jak i to nie skutkowało wzieli sie za drzewa wiec jednak powoli pomysły im sie kończą, nie zmienia to faktu że ktoś z góry mógłby raz na zawsze to załatwić,ale to musiałby być czyjś tatuś bo inaczej to wątpie by coś sie chciało komukolwiek robić
-
- Kontakt:
pasqd... pomysl... jak widzisz problem to zawracasz? z twoim podejsciem na kazurce by nie bylo toru w ogole... bo ludzie tam sie czepiali dobre kilka lat...
a poza tym... jak sie naprawde KTOS wqrwi, to znajdzie ta jego lesniczowke i mu rozjebie... a jesli nie ma lesniczowki, to mozna jeszcze w inny "ciekawy" sposob pertraktowac...
a poza tym... jak sie naprawde KTOS wqrwi, to znajdzie ta jego lesniczowke i mu rozjebie... a jesli nie ma lesniczowki, to mozna jeszcze w inny "ciekawy" sposob pertraktowac...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="emat-e"]pasqd... pomysl... jak widzisz problem to zawracasz? z twoim podejsciem na kazurce by nie bylo toru w ogole... bo ludzie tam sie czepiali dobre kilka lat...
[/quote]
A czy ja mowie ze to trzeba calkowicie odpuscic? Po prostu bedziemy sie z nim szarpac na pewno dlugo i nigdy nie bedzie porozumienia, jesli nie zmienimy sposobu dzialania. Partyzantka tu nic nie da, bo to jego praca. Tak trudno zrozumiec ze on zawsze, nawet jakby mial targac drzewa z drugiej strony lasu , bedzie nam przeszkadzal tam jezdzic. Za to mu placa, a kazdy kto zejdzie z garnusza rodzicow bedzie docenial kazdy zarobiony grosz. Trzeba po prostu sie dogadac albo z lesniczym, albo z burmistrzem czy inna szycha.
Sam czesto tam jezdze, przerzucam te pieprzone bale drewna na bok, ale ile mozna?
[/quote]
A czy ja mowie ze to trzeba calkowicie odpuscic? Po prostu bedziemy sie z nim szarpac na pewno dlugo i nigdy nie bedzie porozumienia, jesli nie zmienimy sposobu dzialania. Partyzantka tu nic nie da, bo to jego praca. Tak trudno zrozumiec ze on zawsze, nawet jakby mial targac drzewa z drugiej strony lasu , bedzie nam przeszkadzal tam jezdzic. Za to mu placa, a kazdy kto zejdzie z garnusza rodzicow bedzie docenial kazdy zarobiony grosz. Trzeba po prostu sie dogadac albo z lesniczym, albo z burmistrzem czy inna szycha.
Sam czesto tam jezdze, przerzucam te pieprzone bale drewna na bok, ale ile mozna?
www.mushroomhead.prv.pl
ja postaram sie w sobote byc, a moze uda mi sie jakos w tygodniu wpasc i cos tam przywrocic do ladu. Natomiast jezeli lesniczy akceje odnowi to bezwzglednie trzeba zadzialac oficjalnie!
moze trzeba bedzie zebrac jakies podpisy, ale to dtyczy pelnoletnich bywalcow tego miejsca...
pozdrowko
moze trzeba bedzie zebrac jakies podpisy, ale to dtyczy pelnoletnich bywalcow tego miejsca...
pozdrowko
kazdemu politykowi zafunduje "zloty strzal"
-
- Kontakt:
mnie ostatnio (dzisiaj) ganial lesniczy heh:] a co do odnowy toru... to mozemy ustalic tak...
ze w ta sobote tak kolo 10 sie ustawic tam juz na miejscu... chyba, ze bedzie hujowa pogoda... jak bedzie za malo ludzi to sie po prostu zrobi co sie bedzie dalo... a pozniej wspolnie na streeta :)
moze byc?
ze w ta sobote tak kolo 10 sie ustawic tam juz na miejscu... chyba, ze bedzie hujowa pogoda... jak bedzie za malo ludzi to sie po prostu zrobi co sie bedzie dalo... a pozniej wspolnie na streeta :)
moze byc?
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D