Nie no, przeciez napisalem ze mozliwe ze mam wadliwy egzemplarz :P
Ale w sumie jak wadliwy.. to powinni to zareklamowac.. tylko ze im nie udowodnisz ze wskakiwales na kraweznik.. :(
Btw. na torze dualowym obrecze sprawowaly sie b. dobrze... bylo pelno niedolotow, twardych ladowan.. i nawet nie bylo tego widac :)
Ale co innego na ostrym kancie :P
Ok, to jak mozecie to prosilbym was abyscie mi napisali jak mam podejsc do nich tak zeby mi uznali gwarancje :> Rower byl skladany w jednym sklepie... tyle ze obrecze dowiozlem sam z drugiego sklepu :P
100zl za obracz to smieszna cena , wiec niema niewiadomo czego sie spodziewac. kola sam zaplesc nie umiesz ? to co z ciebie za "rowerzysta"
jakis leszcz
Ok, ja jestem leszcz ty jestes fajny.
To ja wpadne do ciebie to mi zapleciesz zajebiscie kolo ok?
A no, przeciez to tylko 100 zl to mi odrazu dorzucisz cale kolo, co tam te "smieszne pieniadze"
Btw. Gdzie jest miasto "z policji"?
Bo ty jestes fajny a inni nie :(
Nie potrafisz xYz na kompie? to odejdz od niego :O
bicer jestes beznadziejny.. obrecz kosztuje ok 60 ;] a pozatm jesli 100pln za obrecz to dla ciebie smieszna cena to pewnie na deemaxah jezdzisz co?....brak slow na takich "ludzi"
bicer
a co to za biker bez kasku heh moim zdanie nie ma co liczyc na jedna zecz kolo powinno byc zlozone z glowa piasta szprychy obrecz i opona<opona-cisnienie> to jest mije zdanie ktos moze miec odmienne