[Łódź] Rudzka Góra- Kiedy Zawody
Re: [Łódź] Rudzka Góra- Kiedy Zawody
same zawody sa w niedziele a treningi pewnie w sobote ale nie wiem na 100% o sobocie wiec sie nie nastawiac jak sie dowiem to powiem.
Z kaliskiego masz najbliżej 

kaliski zamkniety na 40 miesiecy, remontu im sie zachciało, ale lepiej później niż wcale;P
w sumie to chyba z dworca na chojnach będzie najlepiej, ale ja pociagów nie ogarniam dokładnie więc nie wiem.
w sumie to chyba z dworca na chojnach będzie najlepiej, ale ja pociagów nie ogarniam dokładnie więc nie wiem.
-
- Kontakt:
faktycznie fabryczny, sorry bardzo pomyłka pomieszało mi się;)
Jak by ktoś mógł to zamieście mapkę trasy zaznaczana z zumi, bo ostatnio zostały zbudowane 2 nowe, tylko nie ogarniam an której to bd organizowane. Wiec taka moja prośba.
Pozdrawiam Michał
Jak by ktoś mógł to zamieście mapkę trasy zaznaczana z zumi, bo ostatnio zostały zbudowane 2 nowe, tylko nie ogarniam an której to bd organizowane. Wiec taka moja prośba.
Pozdrawiam Michał
Ło boże.
Zawody sobota / niedziela a wy info dacie w piątek późnym wieczorem
No organizacja po prostu super
Zawody sobota / niedziela a wy info dacie w piątek późnym wieczorem
No organizacja po prostu super
W ramach wyjasnienia,nikt zawodow nie organizuje! W niedziele za to odbedzie sie trening z pomiarem czasu na trasie potocznie zwanej"champery".Dzis dobudowany został gorny fragmet ktorego brakowało tak samo jak czasu na jego wykonianie.Wszyscy mamy szkoły/prace i sezon na przeziebienia dlatego do ostatniej chwili nie wiedzielismy czy damy rade z trasa.Na szczescie wiekszosc jest gotowa,zostalo kilka poprawek i na niedziele wszystko bedzie dzialac.Gorka jest otwarta dla wszystkich wiec chetni na trening w sobote nie maja sie czym martwic.W niedziele o godzinie 11 zacznie sie mierzenie pierwszych przejazdow. oficjalne info dzis,jak grzeczne dzieci juz pojda spać.
-
- Kontakt:
Dobra kilka szczegółów na temat niedzieli:
Oficjalna nazwa naszego spotkania to: "Trening z pomiarem czasu, Rudzka 2011"
Osoby do których można zgłaszać ewentualne reklamacje dotyczące swojego czasu: Klimek, Maciek Gruby, Poper.
Zaczynamy od 9 rano zapisami i treningiem do 11.00. Start pierwszego przejazdu eliminacyjnego będzie o godzinie 11.30, finał natomiast planujemy na godzinę 13.30.
Wpisowe wynosi 10zł.
Dla najlepszych przewidujemy małe nagrody!!
Oczywiście zalecamy używanie sprawnego roweru i start w ochraniaczach zwłaszcza głowy i kolan.
Zastrzegam sobie prawo do nie organizowania tego treningu jeżeli będzie lało!
Oficjalna nazwa naszego spotkania to: "Trening z pomiarem czasu, Rudzka 2011"
Osoby do których można zgłaszać ewentualne reklamacje dotyczące swojego czasu: Klimek, Maciek Gruby, Poper.
Zaczynamy od 9 rano zapisami i treningiem do 11.00. Start pierwszego przejazdu eliminacyjnego będzie o godzinie 11.30, finał natomiast planujemy na godzinę 13.30.
Wpisowe wynosi 10zł.
Dla najlepszych przewidujemy małe nagrody!!
Oczywiście zalecamy używanie sprawnego roweru i start w ochraniaczach zwłaszcza głowy i kolan.
Zastrzegam sobie prawo do nie organizowania tego treningu jeżeli będzie lało!
Tzn tak, w sobote nic organizowane nie jest tak, ale każdy może sb przyjechać i potrenować bo trasa jest gotowa?, gdzie się można zapisać i uiścić wpisowe??