66 RC3 TI wymiana na Boxxer'a?? Warto?
-
- Kontakt:
66 RC3 TI wymiana na Boxxer'a?? Warto?
Witam. Na przyszły sezon myślę nad zmianą widelca jednopółkowego na rzecz 2-półki. Obecnie posiadam 66RC3 TI 2010r. i chciałbym się poradzić czy warto zmieniać np: na Boxxer'a R2C2 lub WC? Na co warto zwracać uwagę przy Boxxerach? Czy może wybrać coś pokroju Fox'a 40 czy 888? Zależy mi również na wadze. Wideł będzie siedział w Operatorze, moja waga 75kg.
-
- Kontakt:
Ale ja wiem, że tak jest u innych firm od zarania dziejów. Chodziło mi o to, że do najlepiej pracującego obecnie amora ( wg. opinii innych, nie miałem mozliwości tego sprawdzić) oprócz jego regulacji możesz pod siebie tłumik jeszcze przerobić.Spaced pisze: boogiel napisał(a):"No i rozbieralny tłumik"
Ale ludzie sie na marketing daja nabrac. Rozbieralny tłumik ma każda firma inna od marza. Tylko oni przez wiele lat nie mieli, zrobili teraz z tego wielkie halo i teraz każdy mysli, że tylko u nich jest...
Choć do boxxerów nic nie mam, to jednak wybrałbym marzo. Tymbardziej, że wagę poprawili ostatnio i powoli zaczynają boxxowi dorównywać w tym względzie. Marzo jak dla mnie ma jedną, główna zaletę- mniej serwisu. Bo reszta jest porównywalna z RS. I na bank nie dowiesz się z forum czy warto czy nie, bo każdy swoje chwali i jednemu RS siedzi a inny by kijem nie tknął. Musisz się sam przekonać, i tyle

-
- Kontakt:
rozwala mnie to, że Marzo nagle powrócił do rozwiązań które w 2003-2006 były już w tłumikach w Monsterach i przedstawia to jako mega hiper super rozbieralne tłumiki...Spaced pisze:Rozbieralny tłumik ma każda firma inna od marza. Tylko oni przez wiele lat nie mieli, zrobili teraz z tego wielkie halo i teraz każdy mysli, że tylko u nich jest...
Re: 66 RC3 TI wymiana na Boxxer'a?? Warto?
ja zawsze bylem za marzo, mocniejszem, mniej awaryjne, wytrzymalsze, pod kazdym wzgledem, box nie jest zly ale o wiele czesciej trzeba serwisowac, obecnie jezdze na 888 i jest naprawde, a z protone jest o niebo lepszy od boxa
Re: 66 RC3 TI wymiana na Boxxer'a?? Warto?
Ja posiadam Marzo i Poloecam Ci je:D ja waże 75kg włożylem miękką sprężyne i jest git""