Wojsko Pomocy
Wojsko Pomocy
Jak w temacie!
Jak do cholery uniknac tego szamba rok bez bika sic!!!!
Czekam na wszystkie podpowiedzi blagam o pomoc!!
jak to cos pomoze to nieucze sie i pracuje mialem mocno polamany obojczyk duzo niebrakowalo do wozka
Czy jesli zostane jedynym wlascicielem firmy to niemoga mnie wziasc?
Jednym slowem ratujcie bikera !!!!!!!!!!!
Jak do cholery uniknac tego szamba rok bez bika sic!!!!
Czekam na wszystkie podpowiedzi blagam o pomoc!!
jak to cos pomoze to nieucze sie i pracuje mialem mocno polamany obojczyk duzo niebrakowalo do wozka
Czy jesli zostane jedynym wlascicielem firmy to niemoga mnie wziasc?
Jednym slowem ratujcie bikera !!!!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
-
- Kontakt:
Sprawdzony sposob to pojsc na jakiekolwiek studia;)
Nawet szkoly policealne odraczaja wojsko (jesli nie masz wiecej niz 22 lata, wiec nie wiem czy Ciebie to dotyczy). Poza tym roczniki starsze niz '80 od tego roku automatycznie sa przenoszone do rezerwy.
Co tam dalej bylo... Jesli jestes jedynym zywicielem rodziny to Cie nie wezma. Ogolnie rzecz biorac, teraz idzie na ochotnika tyle ludzi z malych miast i miasteczek (jedyna szansa na zarobek to wojsko) ze coraz mniej ochotnikow biora.
A dostales bilet, wezwanie na komisje itp? Czy po prostu na zapas sie boisz?:)
Nawet szkoly policealne odraczaja wojsko (jesli nie masz wiecej niz 22 lata, wiec nie wiem czy Ciebie to dotyczy). Poza tym roczniki starsze niz '80 od tego roku automatycznie sa przenoszone do rezerwy.
Co tam dalej bylo... Jesli jestes jedynym zywicielem rodziny to Cie nie wezma. Ogolnie rzecz biorac, teraz idzie na ochotnika tyle ludzi z malych miast i miasteczek (jedyna szansa na zarobek to wojsko) ze coraz mniej ochotnikow biora.
A dostales bilet, wezwanie na komisje itp? Czy po prostu na zapas sie boisz?:)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
kur-wa Bogusz 'kto w tych czasach nie idzie na studia?????????" a co trzeba byc leniem zeby nieisc na studia ? co za głupota , zeby nie isc do wojsak wystarczy isc GDZIEKOLWIEK sie uczyc , nawet studium policealne moze byc . Ale jesli tak jak mowisz masz problemy z obojczykiem zalatw papiery od lekarza i pokaz na komisji , jesli masz astme\alergie na trawy pylki itp to tez nie idiesz
kumpel dostal ja zawsze dostawalem kilka dni po nim wiec na dniach dostane
To ja niechce byc w tych 5%
Nieucze sie bo robote mam nienajgorsza w tym roku zostane szefem firmy i perspektywy mam niezgorsze oprocz woja
to mi 3 lat brakuje do rezerwy
a oprucz studiow itp.
To ja niechce byc w tych 5%
Nieucze sie bo robote mam nienajgorsza w tym roku zostane szefem firmy i perspektywy mam niezgorsze oprocz woja
to mi 3 lat brakuje do rezerwy
a oprucz studiow itp.
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
wez se marchew kika razy do dupy wsadz, zrobi ci sie czerwony, rozepchany duposcisk...pujdziesz na komisje, powiedza ze pedal i bedziesz cwelil innych i juz...
i po klopocie ;)
alo se cos zlam, udawaj dałna, co kolwiek, zeby dostac kategorie ( chyba ) D
i po klopocie ;)
alo se cos zlam, udawaj dałna, co kolwiek, zeby dostac kategorie ( chyba ) D
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
-
- Kontakt:
A jak Ci pomozemy to dasz nam ciepla posadke, jako szef firmy? :P
Kolega zrobil tak - gdy go zaprosili na komisje, to oswiadczyl pani, ze jego do woja nie wezma. Dostal kategorie A, ze studiow go wywalili i co roku mu wysylali zaproszenie do WKU. On chodzil i mowil, ze nie chce do wojska. WKU ma taki burdel w papierach, ze nie maja ochoty ani czasu na szarpanie sie z jednym czlowiekiem, wiec dali mu spokoj ;)
A studia zaoczne Cie nie interesuja? Dwa razy w miesiacu poswiecasz weekend i masz spokoj na trzy lata. No chyba ze pracujesz rowniez w soboty i niedziele.
Kolega zrobil tak - gdy go zaprosili na komisje, to oswiadczyl pani, ze jego do woja nie wezma. Dostal kategorie A, ze studiow go wywalili i co roku mu wysylali zaproszenie do WKU. On chodzil i mowil, ze nie chce do wojska. WKU ma taki burdel w papierach, ze nie maja ochoty ani czasu na szarpanie sie z jednym czlowiekiem, wiec dali mu spokoj ;)
A studia zaoczne Cie nie interesuja? Dwa razy w miesiacu poswiecasz weekend i masz spokoj na trzy lata. No chyba ze pracujesz rowniez w soboty i niedziele.
www.mushroomhead.prv.pl
-
- Kontakt:
[quote="Karpiel"]wez se marchew kika razy do dupy wsadz, zrobi ci sie czerwony, rozepchany duposcisk...pujdziesz na komisje, powiedza ze pedal i bedziesz cwelil innych i juz...
i po klopocie ;)
alo se cos zlam, udawaj dałna, co kolwiek, zeby dostac kategorie ( chyba ) D[/quote]
To juz nie dziala, bo pedalow biora rowniez i to podobno do specjalnych jednostek, gdzie taki delikwent nie bedzie sie nudzil ;)
A z kategoria D to mozesz miec pozniej troche problemow z praca, a moze i nawet awansem w obecnej.
i po klopocie ;)
alo se cos zlam, udawaj dałna, co kolwiek, zeby dostac kategorie ( chyba ) D[/quote]
To juz nie dziala, bo pedalow biora rowniez i to podobno do specjalnych jednostek, gdzie taki delikwent nie bedzie sie nudzil ;)
A z kategoria D to mozesz miec pozniej troche problemow z praca, a moze i nawet awansem w obecnej.
www.mushroomhead.prv.pl
jedna rzecz: nigdy nie przyjmuj biletu! musi byc ci on doreczony osobiscie, wiec zawsze mow, ze cie nie ma w domu, pytaj sie czy cos przekazac itp. nawet ejsli beda mieli twoje zdjecie i cie nir rozponaja mozesz odmowic przyjecia biletu. nie moge ci go wsadzic w dupe na sile. nie daj sie zwiesc tekstom, zeby "wziac teraz bilet, pojechac do ejdnostki a pozniej sie zobaczy". gdy wezmiesz bilet juz po tobie.
a tak calkiem na serio to jest jeden zajebisty sposb na unikniecie wojska. otoz nie biezre sie do niego osob dochownych (chyba ze na ochotnika) wystarczy wiec takim zostac :) lub - co jest chyba o wiele latwiejsze - zalozyc swoj wlsny kosciol i mianowac sie jakims duchownym. zeby zalzoyc kosiol potrzeba chyba tylko kilkanscie osob, wiec nei jest to takie trudne :) TO WSZYSTKO PISZE CALKIEM NA SERIO, POMYSL MOZE EGZOTYCZNY, AE MAJACY OPARCIE W POLSKICH PRZEPISACH
a tak calkiem na serio to jest jeden zajebisty sposb na unikniecie wojska. otoz nie biezre sie do niego osob dochownych (chyba ze na ochotnika) wystarczy wiec takim zostac :) lub - co jest chyba o wiele latwiejsze - zalozyc swoj wlsny kosciol i mianowac sie jakims duchownym. zeby zalzoyc kosiol potrzeba chyba tylko kilkanscie osob, wiec nei jest to takie trudne :) TO WSZYSTKO PISZE CALKIEM NA SERIO, POMYSL MOZE EGZOTYCZNY, AE MAJACY OPARCIE W POLSKICH PRZEPISACH
http://kosciol-pokoju.republika.pl/index1.html
za to tez? :-P
Kurde w koncu dzikus jest jeden a wawa druga z drugiej strony sam tez bym se musial przywalic
a to ze bede sie musial jako szef firmy zajmowac nia to nic niezmienia czy co bede ja musial zamknac
za to tez? :-P
Kurde w koncu dzikus jest jeden a wawa druga z drugiej strony sam tez bym se musial przywalic
a to ze bede sie musial jako szef firmy zajmowac nia to nic niezmienia czy co bede ja musial zamknac