Dartmoor Hornet vs NS Surge ???
-
- Kontakt:
Ta rama nie jest warta 850 pln. Rozumiem jakby kosztowała tyle co Hornet, wtedy było by co porównywać, ale jednak 1/3 więcej trzeba dołożyć. Osobiście na tej ramie zawiodłem, choć pozostał mi do niej sentyment 
Jak nie widziałeś to masz okazje zobaczyć: http://www.pinkbike.com/photo/7328728/

Jak nie widziałeś to masz okazje zobaczyć: http://www.pinkbike.com/photo/7328728/
http://zetekfr.pinkbike.com/
Re: Dartmoor Hornet vs NS Surge ???
Banan725135650 mogę jednym zdaniem potwierdzić że lepiej wypada Hornet na tle tego pojedynku: Widziałeś kiedyś pękniętego Horneta?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Włóczykij89, daj spokój Bananowi, nie widzisz że się ciska bo o Surge'u ludzie źle piszą? Osobiście też w tej ramie nic fajnego nie widzę, dla mnie ns skończył się z różowym Bitchem, wszystko później to jakiś taki chłam.
Też wybrałbym Horneta albo phantoma.
Też wybrałbym Horneta albo phantoma.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
-
- Kontakt:
Taka już mentalność niektórych ludzi, że każdy chwali swoje. Nie chodzi o to, że się ciskam tylko nie widzę innych kategorii po za ceną i wagą w których Hornet jest lepszy od Surge.LisuKrakow pisze:daj spokój Bananowi, nie widzisz że się ciska bo o Surge'u ludzie źle piszą?
Nie wiem dlaczego tak twierdzisz. Ile razy byłeś na nowym Surge na jakieś pucharówce? Bo chyba nie opierasz swojej opinii na wrażeniach po przejażdżce po parkingu i opinii innych użytkowników? Sporo się najeździłem na Surge na 2010 po lokalnych trasach i strasznie przyjemne odczucia miałem co do tej ramy.LisuKrakow pisze:Osobiście też w tej ramie nic fajnego nie widzę, dla mnie ns skończył się z różowym Bitchem, wszystko później to jakiś taki chłam.
Jeśli Ci tak zależy żeby poznać te liczby to napisz do 7anny czy Velo - może udostępnią Ci takie informacje.Włóczykij89 pisze:Może nie każdy, a przynajmniej nie ja. A z wypowidzi "pewnych" osób wynika, że wiedzą
hejters gonna hejt.
Różnica w obu ramach jest materiałowa i wagowa. Jak wszyscy wiemy, stal lepiej tłumi drgania ale jest cięższa. Alu lżejsze, ale gorzej tłumiące. Wytrzymałość podobna, różnią się geo ale to indywidualna sprawa każdego z nas.
Choć mimo wszystko, sztywniak to sztywniak i nie widzę między nimi zajebiście prze-penis różnicy.
Jak się autorowi źle na NS smigało, to niech weźmie darta.
Albo darkside zoo
Różnica w obu ramach jest materiałowa i wagowa. Jak wszyscy wiemy, stal lepiej tłumi drgania ale jest cięższa. Alu lżejsze, ale gorzej tłumiące. Wytrzymałość podobna, różnią się geo ale to indywidualna sprawa każdego z nas.
Choć mimo wszystko, sztywniak to sztywniak i nie widzę między nimi zajebiście prze-penis różnicy.
Jak się autorowi źle na NS smigało, to niech weźmie darta.
Albo darkside zoo

-
- Kontakt:
zbieraj na fulla,sztywniaki nie są do dh.. no chyba że nie żałujesz nóg i jeździsz po ubitych i prostych trasach
PS: hornet powinien wytrzymać,masz gware 2 lata jakby coś,facet z boxxerem na nim jeździł :p ewentualnie można obniżyć skok o 1-2 cm
PS.2: surge jest ze stali więc jest mocniejsza i lepiej pochłania wstrząsy,więc chyba warto dopłacić,na pewno jest mocniejsza niż hornet
PS: hornet powinien wytrzymać,masz gware 2 lata jakby coś,facet z boxxerem na nim jeździł :p ewentualnie można obniżyć skok o 1-2 cm
PS.2: surge jest ze stali więc jest mocniejsza i lepiej pochłania wstrząsy,więc chyba warto dopłacić,na pewno jest mocniejsza niż hornet