Jakie hamulce do 250zł
Jakie hamulce do 250zł
Postanowiłem wymienić moje avidy bb5 z tyłu na jakieś hydrauliki mam do wydania 250zł hamulce będą używane w DH FR. Jakie najlepsze w tej cenie. Mogą być używki
-
- Kontakt:
Re: Jakie hamulce do 250zł
Sory za pomyłkę.Chodzi mi o hebel na tył
-
- Kontakt:
bierz hayes stroker ryde mam je prawie 2 miechy i jestem z nich zadowolony tyle że kupiłem komplet za 450zł z tarczami ale były też tylko na tył za 280zł a teraz są tylko na tył na rowerowym i za300zł bez tarcz i adapterów
ale może uda ci się gdzieś wychaczyć

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lepiej będzie trochę dołożyć i kupić Trail'a.michal_krauza pisze:bierz hayes stroker ryde mam je prawie 2 miechy i jestem z nich zadowolony tyle że kupiłem komplet za 450zł z tarczami ale były też tylko na tył za 280zł a teraz są tylko na tył na rowerowym i za300zł bez tarcz i adapterówale może uda ci się gdzieś wychaczyć
Hayes Stroker Trail
Niby jakaś "niska" klasa hamulców, ale jeździłem już (u kolegi) na code'ach, elixirach R, CR, Saintach, i wieeeeelu innych hamplach. i szczerze powiem, że Trail'e nie zawiodły mnie. Może i ważę mało, ale z metalicznymi klockami EBC, tarczami 203mm, i dobrym odpowietrznieniem czułem aż "nadmiar siły".
oprócz tego mają regulacje klamki za pomocą pokrętła, więc też duży plus
ja za 450 zł kupiłem - 2 hample, igła, odpowietrznione, 2 pary nowych i średnio zużytych klocków (nowe - metaliczne), jeden w stalowym oplocie, więc sądze, że w tej cenie spokojnie kupisz jednego
Niby jakaś "niska" klasa hamulców, ale jeździłem już (u kolegi) na code'ach, elixirach R, CR, Saintach, i wieeeeelu innych hamplach. i szczerze powiem, że Trail'e nie zawiodły mnie. Może i ważę mało, ale z metalicznymi klockami EBC, tarczami 203mm, i dobrym odpowietrznieniem czułem aż "nadmiar siły".
oprócz tego mają regulacje klamki za pomocą pokrętła, więc też duży plus

ja za 450 zł kupiłem - 2 hample, igła, odpowietrznione, 2 pary nowych i średnio zużytych klocków (nowe - metaliczne), jeden w stalowym oplocie, więc sądze, że w tej cenie spokojnie kupisz jednego

rowerek:
[url]http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=66814[/url]
[url]http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=66814[/url]