fri rajd on de bajk - film
fri rajd on de bajk - film
http://www.bikeboard.com/archiwum.php?art=1809
Bikeboard zgodził się umieścić całość łódzkiego filmu FR. Zapraszam do oglądania. Film jest w dość słabej jakości, ale nie mógł on zajmowć zbyt dużo miejsca. Gdyby ktoś miał możliwość zameszczenia filmu o wielkości 100 - 150 MB to niech da znać.
P.S.
Dzięki chłopaki za zamieszczenie. Z DH-Zonu nawet odpowiedzi nie dostałem.
P.P.S.
Nie zdziwie się jeśli jakiś admin skasuje ten topic. Przecież nie wolno mówić prawdy o dh-zonie (tymbardziej, że dział filmy lśni pustkami) :/
Bikeboard zgodził się umieścić całość łódzkiego filmu FR. Zapraszam do oglądania. Film jest w dość słabej jakości, ale nie mógł on zajmowć zbyt dużo miejsca. Gdyby ktoś miał możliwość zameszczenia filmu o wielkości 100 - 150 MB to niech da znać.
P.S.
Dzięki chłopaki za zamieszczenie. Z DH-Zonu nawet odpowiedzi nie dostałem.
P.P.S.
Nie zdziwie się jeśli jakiś admin skasuje ten topic. Przecież nie wolno mówić prawdy o dh-zonie (tymbardziej, że dział filmy lśni pustkami) :/
http://www.pajacyk.no-ip.pl
sciagnalem film i powiem to samo co przy "trailerze":
1. tylko pare dobrych ujec, wiekszosc jest conajmniej kiepskich (robcie wiecej skokow z nieruchoma kamera)
2. montaz sredni... akcja nie jest zgrana z muzyka, motywy sie powtarzaja, w paru momentach bez przerwy same skoki (sceny wyciete od samego momentu wybicia do spotkania z ziemia i od razu nastepny skok tak samo) przez to zupelnie nie widac co tam sie dzieje
3. dobra jazda i to mi sie podoba ale wasze zdolnosci mozna duzo duzo duzo lepiej przedstawic na filmie:)
pozdrawiam i zycze sukcesow w kolejnych filmach!!!
1. tylko pare dobrych ujec, wiekszosc jest conajmniej kiepskich (robcie wiecej skokow z nieruchoma kamera)
2. montaz sredni... akcja nie jest zgrana z muzyka, motywy sie powtarzaja, w paru momentach bez przerwy same skoki (sceny wyciete od samego momentu wybicia do spotkania z ziemia i od razu nastepny skok tak samo) przez to zupelnie nie widac co tam sie dzieje
3. dobra jazda i to mi sie podoba ale wasze zdolnosci mozna duzo duzo duzo lepiej przedstawic na filmie:)
pozdrawiam i zycze sukcesow w kolejnych filmach!!!
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
No mi sie jakos o dziwo sciągnęło.. 5kbs ale jednak :)
Milo zobaczyc znajome rejony, z drugiej strony widze, ze dawno nie byłem w kilku miejscach w Łagiewnikach! Respect dla trialowcow - nie wiedzialem, ze wŁodzi ktoś tak jeździ! Dla reszty z reszta tez szacunek:)
Co do jakosci wykonania samego filmu to sie nie wypowiadam, bo sam rzadnego nie zmontowałem..
Milo zobaczyc znajome rejony, z drugiej strony widze, ze dawno nie byłem w kilku miejscach w Łagiewnikach! Respect dla trialowcow - nie wiedzialem, ze wŁodzi ktoś tak jeździ! Dla reszty z reszta tez szacunek:)
Co do jakosci wykonania samego filmu to sie nie wypowiadam, bo sam rzadnego nie zmontowałem..
"Hey ho lets go!"
hehe no wieć zassalem filmik i obejżałem
najpierw złe żeczy
1 chujowa rozdzielczość
2 operator kamery ma parkinsona :D
3 nie ma streetu
a teraz dobre:
1 zajebiste miejscówki, jak bede miał rame to na pewno je odwiedze
2 może bez żadnych tricków ale wasze loty robią wrażenie
3 fajna muza
4 ogólnie film oceniam na 5+ :D
wiecej takich
najpierw złe żeczy
1 chujowa rozdzielczość
2 operator kamery ma parkinsona :D
3 nie ma streetu
a teraz dobre:
1 zajebiste miejscówki, jak bede miał rame to na pewno je odwiedze
2 może bez żadnych tricków ale wasze loty robią wrażenie
3 fajna muza
4 ogólnie film oceniam na 5+ :D
wiecej takich
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
just fuck it.
Moim zdaniem film jest świetny, trial mnie nie kręci więc nie będę się wypowiadał, natomiast fragment frirajdowy ma kapitalny andergrandowy hardkorowy klimat, brawo, brawo, brawo, sie mi podoba
pozazdrościć kolektywu, nasze nortszory budujemy w 2 osoby, spędzasz w lesie 6 godzi i prawie nie widać postępu, ale cóż tak to jest ja się jeździ frirajd na płaskim
pozazdrościć kolektywu, nasze nortszory budujemy w 2 osoby, spędzasz w lesie 6 godzi i prawie nie widać postępu, ale cóż tak to jest ja się jeździ frirajd na płaskim