[Damper] Rock shox - mocowanie
[Damper] Rock shox - mocowanie
Gorne mocowanie amorka sruba ktora go mocuje slysze lekkie stuki tak jak by jej srednica byla odrobine mniejsz niz powinna. Czy to normalne czy lepiej dopasowac cos woekszego.
Re: Mocowanie tylnego rock shox
Sorry za pisownie ale znakow interpukcyjnych nie moge stawiac mam hiszpanskiego windowsa. W zalaczniku dodaje zdjecie o ktore mocowanie dokladnie mi chodzi. Rower jest nowy jeszcze na gwarancji zastanawiam sie tylko czy te lekki stukot jest normalny czy jechac do serwisu.
Tuleje slizgowe mozesz dostac na allegro, koszt to ok 10zł, wiec nawet bym sie nie bawil w gwarancje 

Mozesz podac mi link na te tulejki na allegro bo nie moge znalezc. Dzieki.
Mi sie raczej wydaje ze to wada fabryczna bo zaczelo juz stukac po paru dniach i bardziej to srednica sruby mocujacej jest za mala odrobine. Miedzy amortyzatorem a mocowaniem sa jeszcze tuleje dystansowe i w nich siedzi ciasno tylko problem w glowce amortyzatora. Wiec chyba oddam na gwarancje, tylko pewnie to potrwa wieki bo miwszkam w hiszpani i tu kupilem.
Re: [Damper] Rock shox - mocowanie
http://allegro.pl/tuleje-montazowe-dyst ... 52989.html
znalazlem rozwiazanie tylko jaka tulejke wybrac standartowa stalowa czy polimerowa??????
znalazlem rozwiazanie tylko jaka tulejke wybrac standartowa stalowa czy polimerowa??????