[hamulec] Saint m810 rozbieranie klamki
[hamulec] Saint m810 rozbieranie klamki
Mam pytanie, próbowałem zdjąć samą dźwignię z mojego sainta m810 i nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić, tak samo jak dobrać się do tłoczka w klamce... Czy ktoś to robił i może mi doradzić? Będę wdzięczny 

-
- Kontakt:
Re: [hamulec] Saint m810 rozbieranie klamki
kurde, a moze widziales takie zdjecie 'starych' (2008) code'ow? Szukalem wlasnie na pinku ale cos nie moglem znalezc. Pozdro : )off_road pisze:Na pinku ktos miał fote z opisem rozebranej klamki 810 i tego własnie, ze jakiś malutki bolec sie wybija zeby wyszedł tłoczek. Kurcze poszukam moze znajde to zapodam tu link
Mowiłem, ze znajde
Re: [hamulec] Saint m810 rozbieranie klamki
Nie chodzi o sama fotke, chodzi o to ze wypadaloby moje rozebrac na czesci pierwsze i przeserwisowac- klamke i zacisk. O ile przy shimano juz to robilem nie raz to zadnego avida nigdy nie rozbieralem. : )off_road pisze:klexuh akurat w przypadku code nie ma problemow z rozbiorką
ba nawet jest instrukcja jak sie do tej klamki dobrac
Chyba, ze chodzi o samą fotke
Jak bede komus cody serwisować to zrobie
Cody jest bardzo łatwo rozebraćklexuh pisze:kurde, a moze widziales takie zdjecie 'starych' (2008) code'ow? Szukalem wlasnie na pinku ale cos nie moglem znalezc. Pozdro : )