Obręcze Mavic Deemax / Ultimate - gdzie kupić?

Roman_Maxx
Kontakt:

Post autor: Roman_Maxx »

DH-luka z tym bauwochwaleniem Hope to się nie rozpędzaj, bez przesady, bo problemy z jakością mieli i mają (no ciut mniejsze) i to z prostego biznesowego powodu dla tej firmy części rowerowe to margines działalności a nie core business!
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Nie wierzę... po prostu nie wierzę. Do ich siedziby w UK pisujesz czy gdzie? :shock:
ArturM
Kontakt:

Post autor: ArturM »

adiextreme.pinkbike.com
flickr.com/photos/adiextreme
DH-luka
Kontakt:

Post autor: DH-luka »

Roman_Maxx pisze:Roman_Maxx
mialem kilka sytuacji w ktorych mi pomogli. duzo wytlumaczyli co do serwisow i mieli duzo cierpliwosci gdy jako nowy w temacie zadawalem glupie pytania. i naprawde szybko i sympatycznie wszystko przebiegalo.

nie balwochwale.tylko mowie jaki jestem zadowolony do tej pory ze wszystkiego co mam co wyszlo spod ich mlota i z tego jak traktuja klienta PO tym jak zostawi u nich kase. tak pisalem do siedziby w UK.

Kazdy moze miec problemy z jakoscia ale akurat z nimi nie mialem zadnych i co najwazniejsze ---- nie boje sie od nich kupic ---- bo wiem, ze jesli takie nastapia to wkladam to w paczke i ktos sie o to martwi na pewno bede zadowolony.
wez sie cos zapytaj w Harfie. telefon jeszcze luz ale przez mejla zapomnij. wogole Sram mimo ich fajnego podejscia do manuali i czytlenych informacji serwisowych, kontakt z firma jest znikomy. wielu producentow wezmie od nas kase a potem radz sobie.

mialem mnostwo nieprzyjemnosci z Avidem na przyklad i ich serwisem gwarancyjnym i wiem ze juz tego nie tkne
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Może napiszmy petycje do Srama i Mavica, żeby zabrali Harfie dystrybucje, bo jest do dupy i jesteśmy bardzo nieusatysfakcjonowani?
maciek661
Kontakt:

Post autor: maciek661 »

Napisałem do tej strony niemieckiej w celu negocjacji ceny, wielkie dzięki kolego ;) A co do harfy to nie ma co gadać... bywałem tam często, bo daleko nie mam, ale jak mnie podsumowali 300zł za składanie roweru, a przerzutka była źle ustawiona i ogólnie trzeba było po nich poprawiać. Druga sprawa - zrobili mi serwis avidów ultimate za 500zł, a powiedziałem im że jeśli będzie więcej niż 250 to żeby nie ruszali.
XxUzixX
Kontakt:

Post autor: XxUzixX »

Na serwis hamulców 250zł to już kategorycznie za dużo...
Gość

Post autor: Gość »

https://www.bikeonlineshop.pl/mavic/dee ... ate-obrecz

tutaj jest trochę do dee max....... i sama obręcz.

co do harfy....co do serwisu widelca Rock shox - // coś tam dopasujemy ,, - czyli nie dałem do serwisu, bo nie satysfakcjonuje mnie taka odpowiedź i serwis.
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

stary... ;) spójrz na datę poprzedniego postu, podpowiem: szukaj liczby 2011 ;)
ODPOWIEDZ