nopainnogame pisze:Pewnie zostanę przez to pojechany,ale takie inicjatywy są nie fair. Ma wygrać najlepsza fota i skąd jest nie powinno mieć znaczenia.
Myślę dokładnie to samo, zwłaszcza, że wg mnie nie jest to najlepsza fota z Polski z tego roku... no ale nie mnie oceniać.
Blado wypada na tle innych? Rozumiem, że każdy ma inny gust, ale po pierwsze kadr jest zdecydowanie na plus, perspektywa która buduje klimat tajemniczości i riderzy którzy znikają w otchłaniach mgły.
Poza tym spójrzcie na światło, które bardzo dobrze rozkłada się wzdłuż całego zdjęcia jeszcze bardziej eksponując riderów z wyciągu (pierwszy plan).
Drzewa z lewej strony fajnie dopełniają kadr, może ciut za ciemne ale możliwe że to kwestia dobrego skalibrowania monitora.
Dodajmy do tego, że zdjęcie robione jest w Polsce, to jest na prawdę TYLKO POLSKA... Nie wymagajmy tutaj światła, klimatu, krajobrazu itd. jak np. z Ameryki Południowej.
Tyle ode mnie i dlatego oddałem głos na te, a nie drugie zdjęcie.
Mam nadzieję, ze tym komentarzem rozwiałem wątpliwości Forumowiczów, którym te zdjęcie wydaje się cienkie na tle innych.
Panowie nie wiem czemu mowicie o zdjeciu jak to są ZDJĘCIA. Szymon Lunatyk też tam ma foto. Jak popierajcie to obu bo i tak dopiero by sie w finale spotkali
Obywatelski obowiązek wypełniony Chociaż szczerze mówiąc to Lunatyka jest jak dla mnie mocno średnie i raczej z małymi szansami na wyjście z 1/16. Z Wisły natomiast myślę że lajtowo przejdzie pierwszy etap a dalej to już różnie może być, chociaż dla mnie podstawową wadą tego zdjęcia jest to, że nikt nie jedzie na nim czynnie na rowerze. Jakby był tam jeszcze gość co naszmaca pod wyciągiem to by dla mnie była MIAZGA dopiero i pewny finał
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...