Las3k_91 Ldz pisze:Jak dobrze zagadasz, to Ci jedną na próbę za darmo przyślą.
A tak btw ten LF ma ogniwo horsta w przeciwieństwie do Astro, to sporo zmienia.
Jak dobrze na strone spojżysz to zobaczysz, ze maja tam model z hosrtem
A za darmo jako próbke? Troche sie ostatnio orientowałem i z reguły to za darmo oznacza, ze odlicza ci od kosztu przyszłego zamówienia. Srednio mi za darmo.
Co do próbek - mailowałem z Chińczykami jak był dolar nisko, przy wizji naprawdę dużego zamówienia są gotowi przysłać jedną ramkę. Przy tańszych rzeczach [szpeje rodem z TV Mango za kilka $] to całkiem normalny proceder.
Las3k_91 Ldz pisze:Co do próbek - mailowałem z Chińczykami jak był dolar nisko, przy wizji naprawdę dużego zamówienia są gotowi przysłać jedną ramkę. Przy tańszych rzeczach [szpeje rodem z TV Mango za kilka $] to całkiem normalny proceder.
Tez mailowałem z chińczykami i zawsze jak przyszło co do czego to sample był za free w sensie odliczenia potem od kosztów zamówienia. Niby za niego nie płaciłes ale tylko jak zamówienie zrobiłes. A na prawde chcialem zamowienie złozyć.
A co do Astro - moze sie uda ale nie bezposrednio od astro. Od astro tylko większe liczby.
Dokładnie ja napisałem maila ponieważ planuję co nie co otworzyć w norwegii więc i tak bym do nich napisał (napisać nie zaszkodzi słowa nie kosztują ) a możliwe że zajmę się dystrybucją leader foxa na północ lecz to wszystko zależy od nich i od ich chęci
PS jeśli coś by z tego wyszło sądzę że i do polski parę ramek i nie tylko w dobrych cenach powinienem mieć
Nie chcę mi się czytać wszystkiego, ale rama w Decathlonie wychodzi +/- 2 k łysa i da się ją kupić (tylko w częściach: mosty, wahacz, trójkąt itp trzeba osobno zamawiać).
Miałem przyjemność jeździć na fullu lfx-a w specyfikacji katalogowej na zawieszeniu vivd+totem rc2dh. Rower fajnie się prowadzi, jest zwrotny, fajnie wyłapuje nierówności i schody;p Hample XT urywają głowę, a napęd chodzi bez zarzutów:) Jak dla mnie za tą cenę, rower na piastach i przerzutkach sainta namiesza na scenie:)
Co do sprowadzania rzeczy z dalekiego wschodu to nie jest to takie proste i tanie. W koszta wchodzą różne opłaty, cła itp. Z tego co pamiętam i jak ktoś napisał wyżej, opłacalną opcją jest kupienie całego konteneru części..
Nie znam cen katalogów mtb ale skoro szosa zamawiana w 50 sztukach (rama) kosztuje ~100$ to rama tak wykonana mysle, ze spokojnie 2-3x tyle + damper oemowo, który kosztowac bedzie 100-120$. Ma ktos taka kase? Potem trzeba doliczyć przesyłke, cło i vat
a więc
po paru rozmowach i telefonach w przyszłym miesiącu mogę zamówić już parę ramke lf extazy całkiem gołych a także z damperem ich ceny to 500 euro(może uda się coś jeszcze znagocjować wszystko zależy od ilości chętnych) + ew przesyłka jeśli ktoś jest zainteresowany proszę napisać pw
W Lublinie w dhtlonie leżą dwie takie ramy b-twina, cena za golasa bodajże 2040zł w tym 5 lat gwarancji uznawanej w 100% przypadków ( nowy element / rama albo zwrot kasy).