Podejrzane aukcje.

xDkrystian
Kontakt:

Post autor: xDkrystian »

Las3k_91 Ldz zanim coś napiszesz to weź się 2x zastanów, analfabetą nie jest ale szczerze przyznaję się że jestem dyslektykiem i to nie moja wina ktoś nie wierzy to mu wyślę kwitek. Co do akcji z tamtym dragstarem dla mnie sprawa dziwna ponieważ gościu odebrał paczkę która była porozwalana(ja jak bym zobaczył takową paczkę na poczcie to bym jej po prostu nie odebrał) a co do kółka przyznaje się że nie było ono idealne a nawet dobre ale cóż za koło oddałem po długim czasie ale oddałem. Co do tego dragstara który jest w linku powyżej i boxxera który w nim siedzi to są 2 różne rzeczy. Wierzcie czy nie mnie to tam szczerze nie obchodzi ale no sory z jakiej paki ktoś mnie nazywa złodziejem czy oszustem co ? Czy komuś rower ukradłem co ? Po woli to forum staje się coraz gorsze przez takich jak Las3k_91 Ldz bo kiedyś zdarzyła się jakaś nieprawidłowość, swoją drogą ciekawe czy ty taki święty jesteś?
UfuS78
Kontakt:

Re: Podejrzane aukcje.

Post autor: UfuS78 »

Sory ale xDkrystian jest moim kolegą znam go dobrze, kupiłem od niego rower DC Pitbull z Duroluxem w lutym tego roku, rower był w dobrym stanie nic się nie działo. Krystian jest dobrym chłopakiem miał jedną wpadkę tak rozumiem każdemu się może zdarzyć, ale czy to jest powód żeby od razu tak po kimś jechać i przekreślać go cały czas ?! Według mnie trzeba dać każdemu szansę i pozwolić mu się poprawić. :)
Nayao
Kontakt:

Post autor: Nayao »

Ja popieram UfuS78 . Też miałem rower od xDkrystian i było z nim wszystko w porządku, uważam że jest uczciwym człowiekiem.
diesel2117
Kontakt:

Post autor: diesel2117 »

Żeby uprzedzić, zaraz ktoś na mnie zacznie nadawać czy coś.. :mrgreen: :mrgreen:
Nayao pisze:Ja popieram UfuS78 . Też miałem rower od xDkrystian i było z nim wszystko w porządku, uważam że jest uczciwym człowiekiem.
Pan Olaf (Nayao) teraz ma mój rowerek, na którym również śmiga.
To tak apropo żeby nie wyszło, że jestem przyjacielem złodzieja :lol: :lol:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Jedna afera, druga afera, pamiętam i czytałem na forum, bo nie jestem tu od wczoraj, jak ktoś jest zainteresowany, to znajdzie. A ja osobiście odradzam kupowanie od niego czegokolwiek, chyba, że lubicie kasę ze zwrotów po X miesiącach.

TAK, jestem święty, zwłaszcza w porównaniu z Tobą :D I przecinki umiem stawiać. Z paki jakiej, to już link podałem, parę osób się skarżyło. Po jakiej woli, o czym Ty piszesz?
xDkrystian
Kontakt:

Post autor: xDkrystian »

no to proszę poszukaj mi tych afer wszystkich
diesel2117
Kontakt:

Las3k_91 Ldz pisze:Jedna afera, druga afera, pamiętam i czytałem na forum,
No to czekamy na tę 2 aferę.
Ja też czytam kilkanaście razy na dzień forum, co to ma do rzeczy?.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

panowie,spokojnie i bez cisnien.jedna wpadka to troche za malo zeby wyladowac na czarnej liscie osob niereformowalnych to po pierwsze.
po drugie nie rzucamy epitetami na prawo i lewo,bo to nie sejm.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

piotrex - czytałem ostatnio tę przyklejoną listę, taki kolega blackdemon wylądował po jednej wpadce. I nie było za mało :D Np. ja nie chcę kupować od ludzi z "tylko jedną wpadką" i wiem, że inni też nie.
piotrex
Kontakt:

blackdemon to byla troche inna historia,a oszustwo bylo perfidne,z pelna premedytacja i z zerowa checia naprawy problemu.
swoja droga-piszesz o drugiej aferze.przytocz prosze link.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

piotrex - http://img444.imageshack.us/img444/904/ ... rd01hw.jpg - pierwszy i ostatnio post, 2 różne sprawy

A co demona, to faktycznie nie ogarniam tej afery z dragiem, znam gościa nie za dobrze, ale osobiście i to nie jest do niego podobne - i tak dużo prędzej kupił bym coś od niego niż od krystianaxd.
piotrex
Kontakt:

prosilem o linka,nie o screena zeby miec kontekst.dosc dziwne ze wykasowales adres z przegladarki zeby utrudnic identyfikacje tematu,ale w pare minut znalazlem te posty.ostatni post tyczy sie sprawy transakcji roweru-zgodnie z tym co napisala strona pokrzywdzona kase otrzymala,co prawda po uplynieciu sporej ilsoci wody w wisle,ale otrzymala.natomiast w kwestii pierwszego posta nie bardzo wiem czy mowisz serio czy zartujesz-to nie jest zaden przekret,oszustwo czy cokolwiek w tej materii.to jest nagminna praktyka kupujacych,a jesli ktos wierzy w takie zapewnienia to jest frajerem i tyle.

utwierdzilem sie tylko w przekonaniu,ze jeszcze (podkreslam-jeszcze) nie zasluzyl na czarna liste.
diesel2117
Kontakt:

piotrex pisze:utwierdzilem sie tylko w przekonaniu,ze jeszcze (podkreslam-jeszcze) nie zasluzyl na czarna liste.
:mrgreen: :mrgreen:
Las3k_91 Ldz Zamiast oskarżać na forum publicznym, czasem trzeba przeczytać parę razy tematy, a nie potem na siłę doprowadzać do swojej racji. Administrator przemówił, koniec tematu :).
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

piotrex pisze:prosilem o linka,nie o screena zeby miec kontekst.dosc dziwne ze wykasowales adres z przegladarki zeby utrudnic identyfikacje tematu,ale w pare minut znalazlem te posty
Nic nie kasowałem, Opera tak wyświetla. Jak dla was to "normalna praktyka", to cudownie...
piotrex
Kontakt:

Las3k_91 Ldz pisze:"normalna praktyka",
problemy z czytaniem?

EOT.
tomek059
Kontakt:

Post autor: tomek059 »

xDkrystian pisze:Co do akcji z tamtym dragstarem dla mnie sprawa dziwna ponieważ gościu odebrał paczkę która była porozwalana(ja jak bym zobaczył takową paczkę na poczcie to bym jej po prostu nie odebrał)
Musiałem się odezwać bo obaj dokładnie wiemy że wcale nie była rozwalona. Taki sprzęt mi wysłałeś, a teraz mówisz że to nie twoja wina? Dałeś dupy, a teraz się wypierasz?
.
piotrex
Kontakt:

tomek059 pisze:Musiałem się odezwać
nie musiales i uprzejmie Cie prosze o nie odzywanie sie nie na temat w tym topiku.Tak jak i wszystkich innych.
sparkson
Kontakt:

Post autor: sparkson »

Witam, w skrócie: nie polecam użytkownika k2pro sprzedającego w serwisie Allegro! Moim zdaniem jest to oszust z Warszawy, wystarczy przeczytać jego stronę "O mnie" gdzie pisze, że nie odpowiada za wady sprzedawanych przedmiotów o których wiedział, ale nie poinformował o nich! Dodatkowo twierdzi że jest "prawnikiem" oraz że takie zapisy są dozwolone, co tylko mnie rozbawiło..... :lol:

Moja opinia nie jest bezpodstawna, przeprowadziłem z tym Panem dwie transakcję, obie zakończyły się zwrotem (niesprawnego) towaru(zajechana manetka Saint, pogięta przerzutka XTR), mimo że k2pro do końca twierdził że towar jest sprawny!!

Nie będę opisywał szczegółów, ponieważ forum to nie Fakt albo życie na gorąco, które karmi się czymś takim..... Pozdrawiam
diesel2117
Kontakt:

sparkson pisze:Witam, w skrócie: nie polecam użytkownika k2pro sprzedającego w serwisie Allegro! Moim zdaniem jest to oszust z Warszawy, wystarczy przeczytać jego stronę "O mnie" gdzie pisze, że nie odpowiada za wady sprzedawanych przedmiotów o których wiedział, ale nie poinformował o nich! Dodatkowo twierdzi że jest "prawnikiem" oraz że takie zapisy są dozwolone, co tylko mnie rozbawiło.....

Moja opinia nie jest bezpodstawna, przeprowadziłem z tym Panem dwie transakcję, obie zakończyły się zwrotem (niesprawnego) towaru(zajechana manetka Saint, pogięta przerzutka XTR), mimo że k2pro do końca twierdził że towar jest sprawny!!

Nie będę opisywał szczegółów, ponieważ forum to nie Fakt albo życie na gorąco, które karmi się czymś takim..... Pozdrawiam
Jakiś odnośnik/link do jego konta albo jego sprzedawanych przedmiotów ?
ODPOWIEDZ