Tytuł filmu...

Blady214
Kontakt:

Tytuł filmu...

Post autor: Blady214 »

Witajcie,

przyszedł długi weekend, a mnie naszała ochota na obejżenie jakiegoś ciekawego filmu i tutaj pojawia się pytanie o tytuł.

Jakiś czas temu oglądałem film, w którym małżeństwo wprowadza się do starego domu, mają oni dwójkę dzieci, córkę i nowonarodzonego synka. Matka ma fobię, że utraci dziecko. W domu, zaczynają dziać się dziwne rzeczy. Na miejsce zostaje sprowadzony ksiądz, który po długich namowach zgadza się odprawić egzorcyzm. Okazuje się, że w domu działy się cuda (uzdrowienie chorych), ale kościół katolicki uznał to za opętanie i dzieci które dokonywały uzdrowień zostały zamordowane. Na koniec okazuje się, że córka, która cały film towrzyszyła matce również jest duchem.

Mogłem coś namieszać, ale będę wdzięczny za pomoc...
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Co do Twojego filmu nie mam pojęcia co to jest, ale piszesz, że szukałeś ciekawego filmu, mogę Ci polecić te tytuły które ostatnio sam oglądałem:

Good bye Lenin
The Lazurus Project
The Middle man też nie najgorszy
diskordia
Kontakt:

Post autor: diskordia »

bardzo to ciekawe - zwłaszcza ten duch dziewczynki na końcu. a matka kretynka myślała żę ma córkę?
Omer
Kontakt:

Post autor: Omer »

Może chodzi o Narodziny Obłędu? Opis się cześciowo zgadza choć nie ma wzmianki o córce(Narodzin Obłędu jeszcze nie oglądałem, czeka na mnie ten film jeszcze ale czytałem recenzje i opis brzmi podobnie do Twojego).
Blady214
Kontakt:

Niestety Omer, ale to nie to, cały czas uparcie będę szukał tego filmu, jak znajdę, to dam znać, bo warto go obejrzeć.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Ja bardzo poproszę, opis brzmi interesująco :)
Blady214
Kontakt:

Film to "No do", a polski tytuł "Wezwani".
ODPOWIEDZ