[Rękawiczki] Jesień / Zima co wybrać do ok 100pln?

Dxx
Kontakt:

[Rękawiczki] Jesień / Zima co wybrać do ok 100pln?

Post autor: Dxx »

Jakieś typy na rękawiczki które umożliwią jazdę jesienią / zimą w temp ok 0 stopni za oknem bez odmrożonych dłoni? Koszt do ok 100pln.

Pierwsze które znalazłem i mnie zainteresowały załączam poniżej, podobno daję radę nawet do ok -10 stopni, może ktoś się wypowie na temat tych lub innych. Będę wdzięczny za opinie, pozdrawiam.

Ps: Z góry dzięki za polecanie np. polarowych czy też wełnianych rękawiczek od Babci.
Załączniki
BBB COLDZONE
BBB COLDZONE
Pro X pert
Pro X pert
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Hmm, ja jeździłem w normalnych rękawiczkach na rower (fox, teraz alpiney). W fox'ach przy -20 zdarzyło mi się, ale ja to wariat byłem, krótkie spodenki, koszulka..
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Ani BBB ani PRO nie zmieścisz w 100 zetka. Accent miał fajne nawet ale dość grube.
Co do BBB to wiem, że są dwie wersje, cieplejsza, nieprzewiewna ale i nieprzemakalna i cieńsza, oddychająca ale niestety nasiąkająca wodą. I mają podobno dziwną rozmiarówkę, radzę przymierzyć.
Z gówna bata nie ukręcisz.
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

Obie są na allegro za ok 100pln. Pewnie że przymierzę przed zakupem.
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Ja do jazdy w jesień-zimę uzywam Dartów Black-Hand , nieco grubsze od foxów w których jeżdżę na co dzień i spokojnie w kwocie 100 złoty się zmieścisz ... jeszcze Ci na grzańca starczy :)
ODPOWIEDZ