bo ja miałem na myśli używkę pisząc o wartości blatów
ta darta ok

Nie wiem jak to policzyłeś, ale z danych które podałeś wychodzi 310FRmaniak pisze:I nowego slx-a z blatem dartmoora masz za 290zł
Nie wiem czy uginałeś którąkolwiek z tych korb chociaż na parkingu, za to mocno się wypowiadasz, do tego dość krytycznie. Akurat teraz nie ma na allegro, ale był czas gdzie komplet z suportem stał poniżej 200zł... tak więc 250zł to maksymalna cena, już z zębatką, jeżeli oczywiście chciałby ją wymieniać, bo mimo iż oryginalna która siedzi w Truvative jest dość ciężka, to raczej wytrzymała.FRmaniak pisze: Za 250 zł możesz mieć gównianego truvativa z gównianym blatem
Las3k_91 Ldz pisze:I jaki ciężki chcesz mieć rower ;]
Wspomniałem o tymSert93 pisze:Natomiast jeżeli nie zależy Ci tak bardzo na wadze
Cóż moje gratulacje, oddawaj rower w takim razie do serwisu jak masz dwie lewe ręce. Jedyny problem jaki mnie spotkał to to, że padł suport, ale tak jest wszędzie, tyle, że gdzie indziej można dostać łożyska, tutaj nieFRmaniak pisze:W pierwszym złapałem luz na wielowpuście w lewej korbie
W drugim też miałem luz i pojechałem do serwisu to mi pan powiedział że muszę mocniej dokręcić śrubę.
I malina, super cena, chyba ten link co podrzuciłem klika postów wcześniejgozseb pisze:opyla sie tą korbe za 220 zł nawet jeż...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość