Kamera na kask
Kamera na kask
Siema poradzicie mi jakąś dobrą kamere na kask oczywiście wiem że góruje Go Pro ale na nią mnie nie stać i dlatego pytam się czy znacie jakieś dobre kamerki do 500 zł ( nie obraził bym sie jak by były jeszce tańsze trochę
xD)

-
- Kontakt:
Jako, że właśnie wchodzi do sprzedaży model Go Pro hero2 to na allegro jest sporo osób, które pozbywają się hero1. Możesz dołożyć troszkę spróbować kupić taką używkę bo ostatnio widziałem za niecałe 600pln chyba. A co do rozdzielczości to uwierz nie jest ona najważniejsza. Fakt, że więcej szczegółów widać itp. ale wg mnie jeśli kupujesz tego typu kamerkę to powinieneś najbardziej zwracać uwagę na wytrzymałość, system mocowań i przetwornik obrazu. Jeśli zależy Ci na nowej kamerce to proponuję zapoznać się z ofertą firmy kodak - kamerki z serii ZX. To są raczej Pocket Camy ale słyszałem, że są patenty żeby mocować to do kasku itp. z tym że domorobne
Pogadaj z Użytkownikiem " Wujek cięta riposta" - On w dziale FILMY w temacie "Alternatywa dla GO PRO" się mocno udzielał i pamiętam, że testował kodaka ZX3 oraz sam robił, różne akcesoria do tego - obiektywy itp. Pozdrawiam

http://vincent222.pinkbike.com/