Gogle ok 100 zl
Gogle ok 100 zl
Poszukuje gogli za okolo 100 zl do DH , cena moze wzrosnac do 150 jakby bialy jakas blyszczaca szybke i byly naprawde warte polecenia.
P.S. Blyszczaca szybka nie wplywa jakos negatywnie na komfort w letnie bardzo sloneczne dni ? a moze pomaga ?
P.S. Blyszczaca szybka nie wplywa jakos negatywnie na komfort w letnie bardzo sloneczne dni ? a moze pomaga ?
Born to ride , ride to die !
Re: Gogle ok 100 zl
Fox Main
nówki coś ponad 150zł będą
używki pewnie za 100 zł się znajdą
sam jeżdżę, koledzy jeżdżą, nikt nie narzeka.
szybki dostępne do nich (i jedyne sensowne) to:
- przezroczyste
- niebieskawe (ja mam takie, lepiej "wyostrzają", tzn. lepiej widać korzenie itp., ale minimalnie przyciemniają i słońce tak nie razi
)

nówki coś ponad 150zł będą
używki pewnie za 100 zł się znajdą
sam jeżdżę, koledzy jeżdżą, nikt nie narzeka.
szybki dostępne do nich (i jedyne sensowne) to:
- przezroczyste
- niebieskawe (ja mam takie, lepiej "wyostrzają", tzn. lepiej widać korzenie itp., ale minimalnie przyciemniają i słońce tak nie razi

rowerek:
[url]http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=66814[/url]
[url]http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=66814[/url]
Ignacek wlasnie o to chodzi zeby tak nie razilo
Poleca ktos jeszcze jakies gogle poza Foxa'mi ? jakieś smith , oakley , scott ? Dotychczas miałem przez 5 lat gogle Scotta nie pamietam modelu jakiś z cyfram 79 czy cos takiego , dałem za nie 70 zł za nówki ale antifog jest w nich lipny bo nawet w czasie jazdy zdarza sie ze zaparują

Poleca ktos jeszcze jakies gogle poza Foxa'mi ? jakieś smith , oakley , scott ? Dotychczas miałem przez 5 lat gogle Scotta nie pamietam modelu jakiś z cyfram 79 czy cos takiego , dałem za nie 70 zł za nówki ale antifog jest w nich lipny bo nawet w czasie jazdy zdarza sie ze zaparują
Born to ride , ride to die !
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Świstak jak chcesz lustra to kup dodatkowa przezroczystą szybę bo np mi bardzo jej brakuje zwłaszcza w lesie
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/