Bikepark w Chorzowie zlikwidowany ....
Re: Bikepark w Chorzowie zlikwidowany ....
Podpisy założycieli są, Stiken miał zanieść do sądu papiery. Po miesiącu jak się nie mylę powinno być stowarzyszenie. Narazie pozostaje tylko czekać 

Ważne że coś się dzieje w tym kierunku
Bo nie dla mnie łażenie po sądach i urzędach. Ale zawsze mogę wpaść z łopatami i chęcia do pracy ziemnej
Ps. Nie śpieszcie się z tym bo narazie siedzę z nogą gipsie :/

Nie wiem jak to tam wygląda, ale kolejka już tam była wcześniej... Pytanie, czy przecina teren w którym był bike park? To może być dobry motyw, jak sobie ludziki będą patrzeć na bikerów z góry. Fajna promocja sportu. Ale czekamy na ustalenia stowarzyszenia z WPKiW.
SKRADZIONY!!! http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55611 Dalej bez sprzętu 

Tak, wiem, chodziło mi ogólnie o fakt, że kiedyś była. A o budowie nowej słyszałem już pod koniec maja w sumie.spz pisze:Kolejka owszem, byla, ale nie dzialala.
SKRADZIONY!!! http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55611 Dalej bez sprzętu 

Co z tego, że płaski? Wszystko dla naszego dobra. Nie wiedziałeś?I płaski grunt.TheSebaFr napisał(a):"Po miesiącu jak się nie mylę powinno być stowarzyszenie"
...
Nie odnaleziono serwera
Firefox nie może odnaleźć serwera http://www.wpkiwriders.pl.
k-a-m-i-l , właśnie trwają prace przy stronie, więc jest tymczasowo nieczynna.
Hej,
Ponieważ forum WPKiW nieczynne piszę tutaj.
Na wstępie przepraszam za brak kontaktu moich Kolegów z Parku; sesja poprawkowa, spore zlecenie i poważne obowiązki rodzinne sprawiły że dopiero wczoraj wróciłem "do żywych" i kontynuuję temat Stowarzyszenia.
Komplet dokumentów "sądowych" już mam, statut wydrukowany w finalnej wersji, sprawozdanie ze spotkania założycielskiego jest.
Jedynym problemem jest lista członków założycieli, w której brakuje mi kilku rzeczy:
- dane Adiego - mam podpis na liście, miał przesłać dane na maila, nie przesłał - proszę o dosłanie na stiken@wp.pl. Nie mam do Adiego telefonu więc proszę o przekazanie...
- podpisy Kluchy i Wojtasa, ale to już sobie w poniedziałek telefonicznie załatwię.
W poniedziałek - wtorek (jak uzupełnię powyżej wymienione braki) zaniosę dokumenty do sądu i poproszę znajomą mojej Żony, która tam pracuje, żeby pocisnęła z tematem...
Pzdr,
Kuba
Ponieważ forum WPKiW nieczynne piszę tutaj.
Na wstępie przepraszam za brak kontaktu moich Kolegów z Parku; sesja poprawkowa, spore zlecenie i poważne obowiązki rodzinne sprawiły że dopiero wczoraj wróciłem "do żywych" i kontynuuję temat Stowarzyszenia.
Komplet dokumentów "sądowych" już mam, statut wydrukowany w finalnej wersji, sprawozdanie ze spotkania założycielskiego jest.
Jedynym problemem jest lista członków założycieli, w której brakuje mi kilku rzeczy:
- dane Adiego - mam podpis na liście, miał przesłać dane na maila, nie przesłał - proszę o dosłanie na stiken@wp.pl. Nie mam do Adiego telefonu więc proszę o przekazanie...
- podpisy Kluchy i Wojtasa, ale to już sobie w poniedziałek telefonicznie załatwię.
W poniedziałek - wtorek (jak uzupełnię powyżej wymienione braki) zaniosę dokumenty do sądu i poproszę znajomą mojej Żony, która tam pracuje, żeby pocisnęła z tematem...
Pzdr,
Kuba
-
- Kontakt:
Boże ziomek nie rób z siebie debila.Przeszkody zostaną na stałe zainstalowane w ziemi, po uprzednim uformowaniu terenu. Taka technika wykonania snowparku umożliwi pełne wykorzystanie miejsca już przy 15-cm warstwie śniegu.
– W przyszłości rozważymy dokupienie materiału o strukturze zbliżonej do igielitu, która umożliwi gościom korzystanie ze snowparku również w pozostałych porach roku – dodaje Mostowik. – Jeśli uda się zrealizować projekt,
można tu będzie uczyć się jazdy na snowboardzie od najlepszych instruktorów.
No właśnie problem polga na tym, że fr lepiej sie jeździ z górki, a nie po płaskim, a trasy fr z duzymi hopami cięzko sie stawia w gęstym lesie.
1.Debila to właśnie Ty z siebie robisz bo poprawnie czytać postów nie potrafisz. Poza tym wierzysz mediom. Z takim celem powodzenia w życiu.
2. "– W przyszłości rozważymy dokupienie materiału o strukturze zbliżonej do igielitu" - w przyszłości czyli w bliżej nie określonym czasie. Może to być za 2, 5 lat, albo się rozmyślą i nie postawią tego nigdy..
3."Przeszkody zostaną na stałe zainstalowane w ziemi" to że będą zamocowane w ziemi nie oznacza, że będzie jedno na drugim i nie będzie miejsca przejechać rowerem..
2. "– W przyszłości rozważymy dokupienie materiału o strukturze zbliżonej do igielitu" - w przyszłości czyli w bliżej nie określonym czasie. Może to być za 2, 5 lat, albo się rozmyślą i nie postawią tego nigdy..
3."Przeszkody zostaną na stałe zainstalowane w ziemi" to że będą zamocowane w ziemi nie oznacza, że będzie jedno na drugim i nie będzie miejsca przejechać rowerem..