Bikepark w Chorzowie zlikwidowany ....
To pokaż, gdzie źle przeczytałem Twojego zacnego posta.
Tak, ale spróbuj zrobić trasę między 3 trasami snowparkowymi z railami i boxami. Pozdro.
Na bank się zgodzi kierownictwo parku aby blokowac jedna inwestycje drugą- jak już zrobią snowapark, wstawia te przeszkody i kwestią czasu będzie ten igielit, to o niczym innym nie marzą, jak jeszcze trasa rowerowa pomiędzy.
Nie mówiąc już o tym, że nie da się postawić snowparku, gdzie niby na 15cm śniegu można będzie jeździć poprzecinanego bandami wyższymi niż rzeczone 15cm i wybiciami oraz lądowaniami hop. No nie da się.
Nie byłeś na miejscówce, to nie wiesz, jak szeroko tam jest. jak Postawią 3 linie, to nie wciśniesz tam nawet hopeczki.
Wierzyć- nie wierzę, ale sk*rwysyny są już hektar przed nami w realizacji przedsięwzięcia, które, mam nadzieje, szlag trafi. I nie mówię, że od razu walną igielit- jednak park fr i snowaprk nie pójdą ze sobą w parze nawet bez igielitu.
Najlepiej, jakby miejscówka była tam, gdzie była, nikomu by nie przeszkadzała, ale dyrekcja się nie zgadzała.
Pozdro i bez spiny
Tak, ale spróbuj zrobić trasę między 3 trasami snowparkowymi z railami i boxami. Pozdro.
Na bank się zgodzi kierownictwo parku aby blokowac jedna inwestycje drugą- jak już zrobią snowapark, wstawia te przeszkody i kwestią czasu będzie ten igielit, to o niczym innym nie marzą, jak jeszcze trasa rowerowa pomiędzy.
Nie mówiąc już o tym, że nie da się postawić snowparku, gdzie niby na 15cm śniegu można będzie jeździć poprzecinanego bandami wyższymi niż rzeczone 15cm i wybiciami oraz lądowaniami hop. No nie da się.
Nie byłeś na miejscówce, to nie wiesz, jak szeroko tam jest. jak Postawią 3 linie, to nie wciśniesz tam nawet hopeczki.
Wierzyć- nie wierzę, ale sk*rwysyny są już hektar przed nami w realizacji przedsięwzięcia, które, mam nadzieje, szlag trafi. I nie mówię, że od razu walną igielit- jednak park fr i snowaprk nie pójdą ze sobą w parze nawet bez igielitu.
Najlepiej, jakby miejscówka była tam, gdzie była, nikomu by nie przeszkadzała, ale dyrekcja się nie zgadzała.
Pozdro i bez spiny
Re: Bikepark w Chorzowie zlikwidowany ....
No, piękna prezentacja kolegi "komorniqa" i niejakiego "miszcza" w komentarzach pod artykułem o planowanym snowparku. I to na stronie samego WPKiW.
Taaak, będziemy współpracować z Parkiem. Pozwolą nam cokolwiek wybudować... Taaa... Powodzenia.
Puścić rzyga każdy potrafi, a jak trzeba podziałać to jest kilka osób.
Myślę, że trzeba odpuścić ze Stowarzyszeniem - jak tylko przyjdą papiery z KRSu, przekażę je komuś kto będzie chciał się z bandą prostaków użerać i stawiać ich do pionu. A jak nikt się taki nie znajdzie to się Stowarzyszenie zlikwiduje - nic prostszego... A czas jaki miałem poświęcić Stowarzyszeniu mam jak zagospodarować - godzinka więcej spędzona z Żoną i Małą tylko wyjdzie mi na zdrowie... Na rowerze też jest gdzie jeździć poza Parkiem, czego najlepszym przykładem była ostatnia wycieczka z Dzikim, Kluchą, Errorem i Kingą na Murcki. Szkoda tylko wysiłku w próbę rozkręcenia tego przedsięwzięcia...
Wielkie F.U. dla wszystkich hejterów.
Pozdro
BTW. Tor saneczkowy to nie Las - czytajcie ze zrozumieniem...
Choćby ze względów bezpieczeństwa nie widzę snowparku, dostępnego dla niedzielnej gawiedzi i początkujących riderów, między drzewami w naszym Lesie.
edit: Żeby nie było niedomówień - mówiąc banda prostaków mam na myśli osoby zachowujące się w sposób pokazany pod artykułem na stronie WPKiW, czyli bluzganie, domaganie się, bezsensowne mielenie jęzorem na prawo i lewo, nic nie robienie...
Taaak, będziemy współpracować z Parkiem. Pozwolą nam cokolwiek wybudować... Taaa... Powodzenia.
Puścić rzyga każdy potrafi, a jak trzeba podziałać to jest kilka osób.
Myślę, że trzeba odpuścić ze Stowarzyszeniem - jak tylko przyjdą papiery z KRSu, przekażę je komuś kto będzie chciał się z bandą prostaków użerać i stawiać ich do pionu. A jak nikt się taki nie znajdzie to się Stowarzyszenie zlikwiduje - nic prostszego... A czas jaki miałem poświęcić Stowarzyszeniu mam jak zagospodarować - godzinka więcej spędzona z Żoną i Małą tylko wyjdzie mi na zdrowie... Na rowerze też jest gdzie jeździć poza Parkiem, czego najlepszym przykładem była ostatnia wycieczka z Dzikim, Kluchą, Errorem i Kingą na Murcki. Szkoda tylko wysiłku w próbę rozkręcenia tego przedsięwzięcia...
Wielkie F.U. dla wszystkich hejterów.
Pozdro
BTW. Tor saneczkowy to nie Las - czytajcie ze zrozumieniem...
Choćby ze względów bezpieczeństwa nie widzę snowparku, dostępnego dla niedzielnej gawiedzi i początkujących riderów, między drzewami w naszym Lesie.
edit: Żeby nie było niedomówień - mówiąc banda prostaków mam na myśli osoby zachowujące się w sposób pokazany pod artykułem na stronie WPKiW, czyli bluzganie, domaganie się, bezsensowne mielenie jęzorem na prawo i lewo, nic nie robienie...
Nie możecie sprawy nagłośnić w mediach, jakieś gazecie czy telewizji regionalnej? Może kiedy wkroczą budować wejdźcie na teren budowy ( jeśli to nie problem ) z transparentami, może to coś pomoże, a gdyby nie chcieli tego zmieniać to powiedźcie, że jak zbudują to dorwą się do tego wandale i pójdzie im po kieszeni. Ewentualnie coś za coś, oni tu SnowPark ale gdzieś obok trasę rowerową.
Widzicie zbudowali bikepark za ok. 1 000 000 zł i zlikwidowali ot tak to zobaczcie teraz co się dzieje gdy burzą coś co przed chwilą wybudowali w co zainwestowali o wiele wiele więcej a potem większe podatki. Przykład :
Niedawno droga w gdańsku wybudowana oj grubo ponad milion i zlikwidowana bo nie pomyśleli i popełnili jakiś błąd. Ale oczywiście kto jak nie my musimy za ich cholerne błędy płacić ( jedni pieniędzmi a jedni nerwami ).
Niedawno droga w gdańsku wybudowana oj grubo ponad milion i zlikwidowana bo nie pomyśleli i popełnili jakiś błąd. Ale oczywiście kto jak nie my musimy za ich cholerne błędy płacić ( jedni pieniędzmi a jedni nerwami ).
-
- Kontakt:
400 000zł za lasek + 4x.TheSebaFr pisze:royal'ek, ale tam trasy rowerowej nie było i nikt z WPKiW nie zapewniał, że tam powstanie nowa.
gozseb, nie przesadzaj, to nie kosztowało miliona, ani nawet 50tys.
Ale była jednak umowa z parkiem, słowna bo słowna ale i tak obowiązuje!
A teraz wykręcają się z tego..
A kto najwięcej piwa kupował? Wód i hamburgerów również?! My rowerzyści!
A bo na pewno będzie się komuś chciało kulać się z nartami taki kawał, gdzie parkingu nawet nie ma..
http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
diesel2117, kurde mi też szkoda lasku jest, ale piszmy jak jest. Nie było żadnej umowy, że dostaniemy sankodrom, tylko ktoś zaproponował żeby wykorzystać ten teren. 400000 kosztował 4x i lasek, ale sam wiesz dobrze ile to mogło kosztować, kilka dropów, stoliki i wsumie tyle, ale oczywiscie szkoda ze zostaly te pieniadze zmarnowane ;/
-
- Kontakt:
Bo Frutis przerabiał setki razy 4x i był najbardziej freerideowy tor w pl xd. Na to pieniądze szło..TheSebaFr pisze:diesel2117, kurde mi też szkoda lasku jest, ale piszmy jak jest. Nie było żadnej umowy, że dostaniemy sankodrom, tylko ktoś zaproponował żeby wykorzystać ten teren. 400000 kosztował 4x i lasek, ale sam wiesz dobrze ile to mogło kosztować, kilka dropów, stoliki i wsumie tyle, ale oczywiscie szkoda ze zostaly te pieniadze zmarnowane ;/
Co nie zmienia faktu, że ja chce lasek! Taki sentyment do tego :<..
http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
No ale mówimy o lasku nie o 4x, 4x jest narazie cały i niekoniecznie zdrowy 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: