O co chodzi ?
Dodam, że ja się na hamulcach nie znam kompletnie nic, on robił w sumie większoć, ja służyłem za "odkręć, zakręć, wytrzyj"

miałem kiedyś klienta... zadzwonił 10 min wczesniej ze wyszedł z serwisu z saintami które mu tam nieszczęsne zalali DOTem dojechal do mnie po otwarciu pokrywy klamki uszczelka tak napuchnęła ze wyskoczyła sama ( 2 raz juz jej nie udało sie zalozyć ) tłoczki nie pracowały problem było je powietrzem wypchnąć wiec to raczej nie mit :]dhfanbike pisze:Witam jestem tu nowy na forum.
Może mnie wyśmiejecie ale muszę obalić wasz mit na temat SHIMANO SAINT BR M 800 do których niby nie wolno wlewać płynu hamulcowego dot 3 czy też dot 4. Każdy z kim miałem styczność odradzał zalewanie DOTEM bo miał niby rozpuścić uszczelki itp. Jestem a dokładniej moje hebelki są tego dowodem że można to uczynić posiadam zestaw tzn klamki przewody i zaciski SHIMANO SAINT BR M 800 jeżdżę na nich od 2007 roku i nie mam żadnych wycieków czy też innych kłopotów z hebelkami, wiec po co pisać coś co nie jest prawdą? co roku zmieniam dota i bez problemu jest.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości