Z tego co sie orientuje roczniki przed 2005 były pekate i wadliwe, 2005 i reszta była już dużo lepsza, i raczej bez wad.
Ramy pekaja z róźnych powodów, ktos kto na niej jezdzi moze jezdzic jak worek ziemniakow, inny znow moze dostac z wadliwej serii lub miec poprostu pecha, od tego jest gwaracja.
Co do samej ramy, niedawno sam zamieniłem swoja p.3 (niemal taka sama jak z aukcji powyżej) na pitbulla 06, kat glowki ma sporo mniejszy od p.3, wyzej suport, patrząc po spawach zrobione bardzo solidnie, sprawia wrazenie pancerniejszej, ale krotsza, nadrabia mniejszym katem glowki rozstaw. P2 nada sie do 4x lub lzejszych zastosowań, ale do katowania niespecjalnie, moja p.3 zanim dotarła do mnie juz byla peknieta, a gosc jezdzil z amortyzatorem 140mm.... no i niestety widzialem wiecej peknietych speców serii p2,p3 niz pitbulli.
Pitbull vs Ballistic
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No były, były, tyko DC miał gdzieśjasiek_krk pisze: W związku z tym żaden nie był zgłaszany na gwarancji.

Bombell pisze:matejGK Po 3 miesiącach pękł mi Pitbull 05, gwarancja była wtedy dożywotnia bo miałem stery z długimi miskami. Zadzwoniłem do DC to mi wkręcali ze sam uszkodziłem rame bo w tym miejscu (rura podsiodłowa) nie powstaja zadne napręzenia podczas jazdy. No i zostałem na lodzie z peknieta rama :-/