Witam,
dziś około 5 rano został ukradziony rower na ramie Scott nitrous 30 w rejonie centrum Jeleniej Góry, wszystkich którzy widzieli ten rower prosiłbym o kontakt. Co do dokładniejszej specyfikacji w momencie kradzieży to :
Rama: Scott Nitrous 30, nie wiem który rocznik, ale wygląd można zobaczyć na fotkach. Bez błotników, ze sterami FSA Pig DH.
Amortyzator : Manitou Stance 130 (czarny ) Mam nadzieję że dzięki temu łatwiej będzie go znaleźć, bo mało kto pakuje do takiej ramy taki amorek. Był on włożony tam tylko chwilowo.
Koła : Excalibur dh 26 na czarnych szprychach. Z przodu piasta Grimeca, z tyłu Joytecha ( najprawdopodobniej, nie jestem pewien )
Damper: Manitou Metel ze sprężyną 550.
Przedni hampel: Avida z białym pancerzem.
Tylni hampel : Brak
Tarcze: Z przodu 180mm, z tyłu 203mm
Siodło: Scott
Gripy : zjechane czerwone Dartmoory
Zębatka : zwykłe gówno do XC
Korby: klasyczne korby pod isis z dużymi luzami
Pedały: Srebrne Dartmoory
Kierownica : Noname z naklejkami EBC brakes
Mostek : Noname
Rower należał do mojego znajomego, który nie posiada konta na DHZ, więc tworzę temat. Cały rower był poskładany tylko i wyłącznie na próbę na częściach które po prostu aktualnie posiadał mój znajomy.
Fotki ( niestety kiepskiej jakości, ale nic lepszego nie mam ) :http://imageshack.us/g/705/p4pb745428.jpg/
Pozdrawiam i życzę temu kto ten rower ukradł wszystkiego najgorszego !
[Jelenia Góra ] Scott nitrous 30
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: [Jelenia Góra ] Scott nitrous 30
z jakiej ulicy i konkretnie skąd dzwigneli?