Witam
Mam problem, a mianowicie szukam używanego amorka o skoku 180mm w cenie od 1000zl i potrzebuje porady co do wyboru. Amorek bedzie używany do glownie FR czasem do DH. za porade dziekuje
Pozdrawiam
poniewaz takim funduszem dysponuje, noo max 1200zl a wlasnie jakies inne propozycje bo teraz wlasnie nie umnie nigdzie znalesc domaina ani 66 w gtakiej cenie na 1 1/8" bo na 1,5" jest tego mnustwo i duzo tansze;/
No to czekaj spokojnie na okazje i nie napalaj się na pierwszy lepszy amor, który ktoś sprzedaje. Do nowego sezonu jeszcze daleko, więc na pewno znajdziesz jakieś 66, Totema, Domaina... Tematów o tych amortyzatorach było "mnÓstwo" na forum, więc przejrzyj, poczytaj. Wchodzisz na Allegro, patrzysz są 66 rcv z 2009 - wpisujesz na forum w wyszukiwarkę i szukasz. Patrzysz w dziale gdzie ludzie chwalą się swoimi rowerkami, czytasz opinie. Pasuje Ci amor - kupujesz. Nie pasuje - nie kupujesz.
Tak jest najprościej. Nie będziemy po milion razy debatować o tych samych amortyzatorach... bo w większości przypadków wszystko zostało powiedziane. Wystarczy znaleźć ofertę, pogrzebać na forum w opiniach i ewentualnie DOPYTAĆ o jakieś szczegóły. A tu znów się szykuje dyskusja o kilku modelach amorów... eh.
na ebay'u nie ma różnicy jaka końcówka (.com,.de,.uk itp.)sprawdzałem i porównałem ebay.com do ebay.pl i jest to samo tylko w innym języku
są te same aukcje
Mi się wydaje, że wszędzie jest to samo, tylko trzeba zaznaczyć opcję, żeby szukało na całym świecie (po lewej stronie można to wybrać - Lokalizacja - Worldwide albo Cały świat)
Domyślnie ebay.pl szuka tylko w pl, uk w uk, com w usa itd.
Ebay szuka ofert które pasują do twojego regionu. Jak ktoś zaznaczy sobie że wysyłka na cały świat to i na ebay.pl ci się pojawi. Jak zaznaczy, że Europa to pojawi się na co.uk, .pl, .de ale na innych kontynentach się już nie pojawi(nie wiem czy .com jest do USA/Kanada przypisane czy globalnie).
Jeśli masz napisane że wysyłka na terenie Niemiec to pojawi się na .de(no i może na .com - nie jestem pewny).
dzieki za link ale jednak chyba wole cos z polski... jednak jest plus kupna w polsce amorka ze w najgorszym wypadku jak by bylo cos nie tak to za przesylke zaplace 20zl a nie 200zl...
no to sie zdecyduj skad chcesz za granica czasem mozna wyrwac fajna oferte i wyjdzie duzo taniej nawet z wysylka niz bys kupil w pl, ale trzeba cierpliwosci ..jak nie to szukaj na allegro na forach itd
Problemu z ebayem nie ma , placisz przez paypal i zawsze kase oddadza w razie jak np nie dostaniesz przesylki. Jak bys poczekal do stycznia tak ok 15 ja bede mial domaina 302 180mm na sprzedaz praktycznie nowytydzien jezdzony daj znac ile bys byl w stanie zaplacic to sie dogadamy.