Ramy enduro + 1.5"
Ramy enduro + 1.5"
Witam, planuję składanie kolejnego roweru, który miałby służyć do szeroko pojętego enduro'wania każdą porą roku no i przeglądając nasze allegro zwróciły moją uwagę ceny zawieszenia na 1.5", już dawno wiedzialem, że są zdecydowanie tańsze, ale interesuje mnie czy są jakies ramy, które nadają się do takich zastosowań i mają dużą główkę.
Zamiar jest taki, żeby rower nie był krową, miał około 160/160 skoku, był w miare krótki, waga to drugorzędna sprawa, ale jednak jakieś znaczenie ma.
Przeglądałem spis ram 1.5, lecz z samych nazw dużo nie wiadomo, a przegladać dane tylu ram... A może znacie coś ciekawego co nadaje się, a w spisie tego nie znajdziemy. Zaznaczę, że nie szukam ramy za więcej niż 2tys. , raczej tylko używka, a im tańsza tym lepiej, więcej wymagań nie mam.
Otwarty jestem na jakieś wynalazki, póki co na żadnym się nie zawiodłem.
Zamiar jest taki, żeby rower nie był krową, miał około 160/160 skoku, był w miare krótki, waga to drugorzędna sprawa, ale jednak jakieś znaczenie ma.
Przeglądałem spis ram 1.5, lecz z samych nazw dużo nie wiadomo, a przegladać dane tylu ram... A może znacie coś ciekawego co nadaje się, a w spisie tego nie znajdziemy. Zaznaczę, że nie szukam ramy za więcej niż 2tys. , raczej tylko używka, a im tańsza tym lepiej, więcej wymagań nie mam.
Otwarty jestem na jakieś wynalazki, póki co na żadnym się nie zawiodłem.
-
- Kontakt:
http://www.ebay.co.uk/itm/220893347585? ... 1555.l2649 
EDIT: Zaspany nie zauważyłem, że rama już poszła. Post do skasowania

EDIT: Zaspany nie zauważyłem, że rama już poszła. Post do skasowania