Szosowcy

nikifor
Kontakt:

Post autor: nikifor »

rurki sie nosi nie po to zeby sie nie wkręcały tylko bo sie w nich wyglada dobrze jak sie nie jest spasionym wołem:) pedalstwo? moda po prostu, w wiekszych miastach juz zupelnie powszechna i nikogo normalnego nie dziwi.
GBN CREW!

http://www.pinkbike.com/u/gbn-crew/
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

nikifor pisze:moda po prostu, w wiekszych miastach juz zupelnie powszechna i nikogo nie normalnego nie dziwi.
;)
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Rozkmina była o zasadności golenia nóg w szosie. Ok, wyjaśniło się dlaczego i po co. Następnie ktoś poruszył temat wąskich spodni we freestylu więc przedstawiłem mój własny punkt widzenia jak to wygląda i dlaczego jest użyteczne bo o ile dobrze rozumiem o użyteczności cały czas mowa a nie o modzie.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Sert93
Kontakt:

Post autor: Sert93 »

nikifor pisze:wiekszych miastach juz zupelnie powszechna i nikogo nie normalnego nie dziwi.
To dziwne, od urodzenia mieszkam w Wawie, i jak widzę kolesia w jajogniotach to mi kur*a niedobrze...czy to znaczy, że jestem nienormalny? :(
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Mnie uderzyło chamstwo ludzi ścigających się na szosówkach albo sztywniakach - starowałem w zawodach xc i przełajowych i słownictwo jakie tam padało wśród zawodników było żywcem wyjęte z filmu "psy" :) Wiadomo, że nie wszyscy, ale tak właśnie kojarzą mi się zawody z takimi ludźmi.

Co do samej jazdy - ostatnio dużo jeżdżę na sztywniaku, może nie takie typowe xc bo trochę po mieście, ścieżkach itp ale to jest naprawdę fajna sprawa, dobra odskocznia od fulla, poprawa kondycji i zawsze coś nowego a nie tylko w dół.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Sert93 pisze:To dziwne, od urodzenia mieszkam w Wawie, i jak widzę kolesia w jajogniotach to mi kur*a niedobrze...czy to znaczy, że jestem nienormalny?
Czytaj dokładnie, nie dziwi nienormalnych.
nikifor
Kontakt:

sory pomyłka chłopaki, nie cieszcie sie :P chociaz tak tez mialo jakis chory sens, po cholere byc normalnym:)

Sert93 dla twojej informacji rurki jakek nie gniotą. chyba ze ktos ma spuchnięte bo jest sfrustrowanym 18-latkiem, który chciałby współżyć a nie ma z kim. Zajmij sie swoim życiem, swoimi spodniami i ich zawartością. bo wpatrywanie sie w cudze krocze jest bardziej gejowe niż noszenie rurek. przynajmniej wg mnie.
GBN CREW!

EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Ale przecież rurkowcy też się czepiają, ile to razy nie słyszałem czegoś o saggingu od gwiazdeczek w rurkach.
Sert93
Kontakt:

nikifor pisze:

Sert93 dla twojej informacji rurki jakek nie gniotą. chyba ze ktos ma spuchnięte bo jest sfrustrowanym 18-latkiem, który chciałby współżyć a nie ma z kim. Zajmij sie swoim życiem, swoimi spodniami i ich zawartością. bo wpatrywanie sie w cudze krocze jest bardziej gejowe niż noszenie rurek. przynajmniej wg mnie.
To poleciałeś. Dokładne przeliczenia z cyferek zaraz po literkach z mojego nicku dały Ci wiek równy 18, wyczytałeś również nie mam okazji poruchać i, że lubię sobie luknąć na gniotące się jaja tych pajaców, a to wszystko tylko zapewne z nicku i info które umieściłem na swoim profilu dh-zone, może psychologiem zostań i w szkołach pomagaj? :) Spinkę złapałeś, trochę ochłoń, bo pajacować zaczynasz ;) Każdy ma swoje zdanie, ja Twoje szanuje, że lubisz się wcisnąć w damskie spodnie... Co do mojego życia seksualnego, sam mówisz, żebym zajął się sobą, a umoralniasz mnie w takich sprawach? Strzał w stopę, pozdro.
nikifor
Kontakt:

nie noszę damskich spodni, twoje życie mnie ani troche nie interesuje,
czepiasz to odpowiedzialem i umoralniam. pewnie ciebie na ulicy z jakiegos powodu tez mozna wysmiac/skrytykowac

man, Ezrider, sagging, nowe słowo:)

nie rozumiem po co tyle ludzie to rozkminiaja, ze az gadaja o tym i uzywają mądrych słów, żeby wytłumaczyć że spodnie zaczynają się w połowie d*py
GBN CREW!

Lukasz12
Kontakt:

Post autor: Lukasz12 »

Trzynastolatki w rureczkach, koszulach w kratę i bucikach pod kolor roweru, siedzący na miejscówce i nic poza tym. To jest dla mnie nie zrozumiałe. :roll: Ale spiny na same rurki nie rozumiem. Okej, dla kogoś może to być "pedalskie, ciotowate, damskie" ale co z tego jeżeli komuś się po prostu wygodniej jeździ. Ciekawe dlaczego wszyscy 'pro' dirtowcy śmigają w rurkach .(to, że mają je opuszczone tak, że całe gacie widać to inna sprawa :lol: )
przemek_06
Kontakt:

Post autor: przemek_06 »

No i właśnie o to chodzi, mają opuszczone co by jaj nie gniotło ale są wąskie więc w niczym nie przeszkadzają, o nic sie nie zaczepią etc. :lol:
(Ja wolę szerokie spodnie, żeby nie było :D)
Czlenson
Kontakt:

Post autor: Czlenson »

Obrazek
GBN CREW

http://www.pinkbike.com/u/czlenson/
Sert93
Kontakt:

Co do tego zdjęcia, zawsze zastanawiało mnie to, dlaczego jedna ręka ma inny kolor od reszty części ciała, tak trochę w ogóle dziwna jakość jak by coś było grzebane przy tym zdjęciu... ale mogę się mylić bo ekspertem nie jestem ;<
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Wygląda na ładnie wklejonego ze zdjęcia na którym robi sobie drift. Ale wygięty w górę łańcuch mówi co innego.
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

Jak dla mnie to ta babcia jest jakas podejrzana :mrgreen:
przemek_06
Kontakt:

Post autor: przemek_06 »

Ta fotka wygląda ogólnie jak by była poskładana jakaś.
GodLikeBike
Kontakt:

Post autor: GodLikeBike »

No bo przecież kolesie na szosówkach to tylko naginają i umiejętności żadnych nie mają :P ??

To tu już jest jeden wielki fotomontaż :P
Lajkra :mrgreen:
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

nikifor pisze:nie rozumiem po co tyle ludzie to rozkminiaja, ze az gadaja o tym i uzywają mądrych słów, żeby wytłumaczyć że spodnie zaczynają się w połowie d*py
Też nie, ale używam bo "spodnie w połowie dupy" nie brzmi tak zajebiście. :D
A to bardzo wygodne jest i równie "kontrowersyjne" co rurki. Generalnie wiem z autopsji jak bardzo ma się w dupie taką krytykę, wiem że może jest tutaj odrobina hipokryzji w szerszym znaczeniu, ale mnie to nie obchodzi. Rurki do gazu i tyle.
ODPOWIEDZ