wykręć backflipa :)
-
- Kontakt:
My nie czytamy? - błahahaha. Zobacz na I post w tym wątku tam jest link do gry o ile dobrze pamiętam :))
Co do potrójnego backflipa to na planszy gdzie go trzeba zrobić na rampie to nie da rady ja do robie na 3 razy jak mi ktoś doradził wcześniej i przechodze za każdym razem, natomias jak chcesz go zrobić od tak dla funu to ja go fikam na 2 levelu na 2 hopce i trzeba sie nieźle rozbujać od początku najlepiej z lekko podniesionym przednim kołem, problem jest z londowaniem bo odbijasz sie jak piłeczka i zdarza sie face ladning :P
Co do potrójnego backflipa to na planszy gdzie go trzeba zrobić na rampie to nie da rady ja do robie na 3 razy jak mi ktoś doradził wcześniej i przechodze za każdym razem, natomias jak chcesz go zrobić od tak dla funu to ja go fikam na 2 levelu na 2 hopce i trzeba sie nieźle rozbujać od początku najlepiej z lekko podniesionym przednim kołem, problem jest z londowaniem bo odbijasz sie jak piłeczka i zdarza sie face ladning :P
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
http://www.teagames.com/bmx.php i tu masz TĄ gierke bylo w 1 posciei jestem teraz the best :D a gra wyjebana chociaz fizyke ma lipna a 3backflipa nadal nie umie
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
-
- Kontakt:
JA ptaka pszeszedlem i na next poleglem...
Kurde no , jak to zapisac na hdd... Przeszukalem cale 1gb I tempa i tam nie ma swf'a ...
Tak to bym to zrobil bez limitu zyc i by sie przechodzilo , giera ma wyjebcza fizyke a leveli pewno bedzie z 100 ;]
Kurde no , jak to zapisac na hdd... Przeszukalem cale 1gb I tempa i tam nie ma swf'a ...
Tak to bym to zrobil bez limitu zyc i by sie przechodzilo , giera ma wyjebcza fizyke a leveli pewno bedzie z 100 ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
سويسرا لألمانيا ماشي في الغابات لحتى وصلت لألمانيا ومن ألمانيا الله بعت لنا وجينا على أستراليا فتصدق أو لا تصدق هادول كلياتهم اللي بيموتوا وبيتعذبوا خطيتهم بتروح بأركاب حكام العرب فالخطية تبعتهم خطيتهم كلاتهم بيرتكبها الحكام العرب لو كان فيه شوية حرية فيه تأمين اجتماعي يعني لو كانت الحكومات بتطلع على شعبها هل بيترك الواحد بلده وبيجي هاجر وبيروح أربعين.. خمسين سنة بدون ما يرجع، فهذا كله الظلم الكابوس العالم العربي الكابوس هذا التخلف اللي حطوه يعمل بده يترك بلده بده يمشي بده يطلع بالبواخر بده يموت في البحر بده يطالب بحياة
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
1 Humak wyjeb pomysl jak zes to wpierdzielil tu ?!
2 KONA ;]
3.Rapmen klikasz na link a nastepnie na napisik click to play proste nie? :)
4 Teraz niech mi ktos pomoza jak zrobic tego $!^%!#^ potrojnego backflipa do cholerci ??????
pzdr
2 KONA ;]
3.Rapmen klikasz na link a nastepnie na napisik click to play proste nie? :)
4 Teraz niech mi ktos pomoza jak zrobic tego $!^%!#^ potrojnego backflipa do cholerci ??????
pzdr
Podpis: