Scott Voltage czy może Dartmoor street fighter
-
- Kontakt:
Scott Voltage czy może Dartmoor street fighter
Mam pytanie która rama lepsza czy Scotta Voltage YZ30 czy Darta street fighter? i jakie max skoki amorków można do tych ram wsadzic
-
- Kontakt:
nie irytuje się. Podaj mi trzy sensowne argumenty, dla czego ładowanie triple do ht jest głupotą, to uwierzę w twoje zdanie.
Co do autora tematu. myślę że nie ma to zbytnio znaczenia jeżeli zaczynasz zabawę z dh, bo nie będziesz odczuwał geometrii. ceny podobne więc bież co bardziej Ci pasuje. Dart jest bardziej popularną ramą, na dodatek ładniejsza.
Co do autora tematu. myślę że nie ma to zbytnio znaczenia jeżeli zaczynasz zabawę z dh, bo nie będziesz odczuwał geometrii. ceny podobne więc bież co bardziej Ci pasuje. Dart jest bardziej popularną ramą, na dodatek ładniejsza.
"Człowieku, przecież wiesz że jesteś w stanie załatwić wszystko tak jak załatwiasz bakanie"
chyba się nie zrozumieliśmy:) Nie sądzę że sprawiało mu różnice 70*, a 68* czy 5/10mm długości tylnego trójkąta przy np; duro i zaliczonych pierwszych hopkach. Ja dopiero po przesiadce z 3 na 4 rame czułem różnicę w stabilności i zwrotności, tym jak zachowuje się w bandach, podrywa do manuala, itd. Też bym wziął dragstara, a najlepiej bitcha. ale nie o tym temat 

"Człowieku, przecież wiesz że jesteś w stanie załatwić wszystko tak jak załatwiasz bakanie"
-
- Kontakt:
_Cycu94_
1. nie ma ht zaprojektowanego pod dwie polki, poprostu ma zryta geometrie.
2. po co Ci z przodu 200mm jak pod dupa masz zero? chyba tylko dla lansersko wiesniackiego wygladu.
3. o kwestii wytrzymalosci nie musze pisac.
4. dwie polki waza wiecej od jednej, przez co ht wazy wiecej niz powinien - czesto jest tak ze przecietny ht wazy tyle co full.
5. glupota to nie kemi66 tylko pakowanie dwupolki do ht i git.
2. po co Ci z przodu 200mm jak pod dupa masz zero? chyba tylko dla lansersko wiesniackiego wygladu.
4. dwie polki waza wiecej od jednej, przez co ht wazy wiecej niz powinien - czesto jest tak ze przecietny ht wazy tyle co full.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
-
- Kontakt:
_Cycu94_
tu się z tobą zgodzę w 100%

Lisu Kraków. Czyli talej brniemy w stereotyp ht=single, a full=triple? Miałem bitcha z boxxerem(67* to tyle co w glory z boxxerem), teraz mam cocaine z boxxerem. Pogadaj sobie z Redem na temat bitcha z monsterem. nie każdego stać żeby śmigać na fullu, więc składa rower po części do końca. i nie dla lansu, bo chyba nie widziałeś mnie nigdy w górach, ani na trasie:) Jeżeli chodzi o wytrzymałość, to zapewniam cię że ht przeżyje dłużej z boxxerem, niż z np:66 2005, Co do wagi ht. Boxx z protonem waży ~2700, więc pzry dobrym osprzęcie da się złożyć rower w granicach 15kg.