BiałyMadball pisze:Ja osobiście jestem szczupły i ważę ok 75 kg przy wzroście 173 cm
Ty piszesz że to błąd, ja tego negować nie będę (bo doświadczeniem jeszcze nie świecę), ale w niektórych książkach właśnie takie podejście jest traktowane jako błędne (co zauważyli też kulturyści dawnych czasów). Tych partii nie powinno się łączyć właśnie dlatego, że ze sobą współpracują - skoro ćwiczymy triceps ćwicząc klatkę, to po co katować go dodatkowymi ćwiczeniami? Plecy z bicepsem tym bardziej. Lepiej zrobić go oddzielnie, w innym dniu. A łączyć powinniśmy partie które jak najmniej z sobą współpracują, żeby każda partia mięśni była możliwie świeża podczas treningu.Totalny blad, do klaty robimy triceps, do plecow biceps bo te miesinie pracuja przy tych partiach (robiac klate robimy tez triceps i odwrotnie)
No ja też polecam jabłczanRomo pisze:W przypadku jabłczanu kreatyny już takiej sytuacji nie ma tylko przybieramy na suchej tkance mięśniowej, więc trzeba rozróżnić o jakiej kreatynie się mówi.
Mnie suszy po tym jabłczanieRomo pisze:Dużo wody to się pije ale wlasnie przy monohydracie, jabłczan nieznacznie zwiększa retencje wody.
Minimum 3-4 m-ce ogarnięcia się na treningu i można zaczynaćRomo pisze:Nie ma co gadać o kreatynie ,bo gość jest początkujący.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości