Kasa na rower!!
Kasa na rower!!
Skladam dziada od wrzesnia...juz prawie zlozylem, pol chaty na allegro sprzedalem, dlugów narobilem a i tak brakuje jeszcze kol, lancucha i napinacza... I teraz pytanie- czy nie pracujacy student(nie ma stalego zrodla dochodow) moze w jakis sposob, gdzies, jakos, cos skombinowac jakies 800zl? Czy sa jakies instytucjie dajace pozyczki bez papierka o zatrudnieniu? Konkretnie: skad wziac(pozyczyc) 800zl- mając 20 lat i nie pracując? starsi, kumple odpadają (juz)
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
jesli pozyczysz to musisz oddac i kolo sie zamyka. zastanow sie w czym jestes dobry i staraj sie wyciagnac z tego tytulu jakies profity. popytaj moze o jakies drobne robotki wsrod znajomych: naprawa rowerka, pomoc przy remoncie. po trochu sie uzbiera. moze w miedzyczasie twoje swieta sie przytrafia...
moze bardzo ci nie pomoge ale ostatnio ograniczylem wyskoki do knajp gdzie zazwyczaj konczylo sie rachunkiem ok 50 plnów, no i tak minimum raz na tydzien bylo, czesto "wpraszam" sie do znajomych na jakieś remonty, ostatni przez 4 godz wyciagalem gwoździe z płyt i desek-efekt 50plnów i sporo materiału na NS
no zeby nie bylo- mam maly serwisik rowerowy i tam co tydzien jakies 30 zl kapnie... ale tu chodzi o szybkie 800 zl... bo mnie juz skreca... rame z przed oczu sobie usunolem ale kurna mnie trzepie... wiadomo ze 800 zl mozna uzbierac ale kuzwa ile to zajmie( nie wspominając o stypendium :))
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
P-polska to roznoszenie ulotek, jak masz dobry dzień to dostajesz 500 uloteg do rozniesienia i za nie 100zł to wyrzucasz je do kosza i masz jednorazowo 100 zł. Chyba ze chcerz tam więcej zarobic i popracowac to musisz być uczciwy bo sprawdzają potem czy naprawde roznosisz ulotki
The Power Is On Your Side !!!