Ns Surge, jakie części?
Powracam z pytaniem, ponieważ tata przyjeżdża na święta to wyczaiłem że ten rower, który oglądałem jakieś ponad miesiąc temu był po 3500, teraz jest za 2799zł, z tym że tam są pedała do wymiany, troszke porysowany jest, hamulce strasznie miękkie i słabe, olej w amorku roczny ale ten sezon nie jeździł, oprócz tego amorek chodzi ładnie i jeszcze obręcze są scentrowane i wgniecione troszke. I teraz mam pytanie czy warto go kupić i za ile i co do tych hamulców to co to może być? Daję link do aukcji http://allegro.pl/rower-ns-surge-boxxer ... 51453.html
Bez urazy, ale koleś nie dba o sprzęt. Jakbyś to w serwisie chciał robić, to ze stówke byś musiał dołozyć, jak nie więcej.Byk pisze:
Powracam z pytaniem, ponieważ tata przyjeżdża na święta to wyczaiłem że ten rower, który oglądałem jakieś ponad miesiąc temu był po 3500, teraz jest za 2799zł, z tym że tam są pedała do wymiany, troszke porysowany jest, hamulce strasznie miękkie i słabe, olej w amorku roczny ale ten sezon nie jeździł, oprócz tego amorek chodzi ładnie i jeszcze obręcze są scentrowane i wgniecione troszke. I teraz mam pytanie czy warto go kupić i za ile i co do tych hamulców to co to może być?
I szkoda, że o tym w aukcji zero info jest
Re: Ns Surge, jakie części?
Kurcze, ktos mi podkupil ten rowerek za 2799 i chyba bede skladal, tylko mam dylemat czy brac rozmiar L czy M, mam 186cm wzrostu.
Sorki ze PPP ale czy ten rower jest wart swej ceny zwazajac na rok? http://allegro.pl/super-rower-do-jazdy- ... 22544.html
-
- Kontakt:
Kurcze, ale ja sie pytam na serio i prosze o odpowiedz sensowna, jesli mialbym brac to wysylka poniewaz mam do tego rowerka 600km i nie wiem czy brac tak bez ogledzin.
ps. NIe mam polskich znakow i prosze o wyrozumialosc.
ps. NIe mam polskich znakow i prosze o wyrozumialosc.
-
- Kontakt:
Ale co chcesz wiedzieć, znać naszą opinię nie do końca przez pryzmat ceny? Chcesz go brać za 1700zł, jak licytacja się nawet nie rozkręciła [=nie wiadomo ile jest warty/za ile pójdzie]? Imho jest fajny, części trzymają poziom adekwatny do ceny, można już na nim szybko jeździć i wysoko latać. Ma fajny widelec, bezawaryjny napęd, tarcze, które możesz zostawić, jak przejdziesz na hydraulikę, tylko wszystko raczej ciężkie, waży pewnie więcej niż mój full 200/230. Ale ogólnie nada się
A co do kupowania na odległość, to robiłem to wiele, wiele razy i się w sumie nie naciąłem. Możesz się spytać czemu tylko "PRAWIE JAK „ŻYLETA”" i czy na pewno nic nie stuka, nie puka, nie ma luzów, jak amor stoi z serwisem/uszczelkami/ślizgami, czy wszystkie gwinty sprawne itp, żeby nie było niespodzianek.

Ok, dzieki, popytam