[Frango] 2013 Giant Glory + 2012 Fox 36 180 Float RC2
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
@Spaced, bo w środę go zrobiłem i dopiero wczoraj wieczorem foty pstryknąłem. Postaram się pomierzyć.
@Arthurgreen, przeżyły sezon. Były 2 tyg we Francji i kilka razy w naszych górach. Dostały kilka mocnych strzałów, ale nic nie pękło, nic się nie wygięło. Myślałem, że zmienię na najnowsze SPD HT, ale ich premierę przesunięto.
@=disbrainer= , dzięki
@Arthurgreen, przeżyły sezon. Były 2 tyg we Francji i kilka razy w naszych górach. Dostały kilka mocnych strzałów, ale nic nie pękło, nic się nie wygięło. Myślałem, że zmienię na najnowsze SPD HT, ale ich premierę przesunięto.
@=disbrainer= , dzięki

pozdro
frango
frango
Prezentuje się genialnie
super sprzęt Ci wyszedł

http://www.pinkbike.com/photo/9231318/ <--- Mój Bike
Gadalismy od tego czasu zdrajcofrango pisze:@Spaced, bo w środę go zrobiłem i dopiero wczoraj wieczorem foty pstryknąłem. Postaram się pomierzyć.

oj Spaced zdziwisz się, ja na takich przelatałem 3 tygodnie na obozie (w tym 2 w morzine) , do tego jeszcze Zawoja i latanie u mnie na miejscu chwile i bieżnik z tyłu może w 20% zużyty z przodu 10%Spaced pisze:nie wierze, że przeżyja tripa te opony.
Te nowe 3C są rewelacyjne, waga jednej opony to 750gr z tego co pamiętam

Nie chodzi o scieranie tylko sneaki to raz, a dwa to nie ma opcji zeby przy tym samym cisnieniu trzymały sztywność podobną.mlynooo pisze:oj Spaced zdziwisz się, ja na takich przelatałem 3 tygodnie na obozie (w tym 2 w morzine) , do tego jeszcze Zawoja i latanie u mnie na miejscu chwile i bieżnik z tyłu może w 20% zużyty z przodu 10%
Gaspard gdzie jezdziłes na 20-22psi? Nie wierze że w bandzie np. w les gets czy planey przy 50-60km/h ci nie popłynie troche. W Ruzo podobnie.
Swoja droga ty nie, Tywon niepewny. Co sie z ekipa dzieje? Młody, Bodzio, Grochol i ja zostaniemy?

-
- Kontakt: