Pozwolę sobie odświeżyć temat. Mam do wyboru Teama z 2010r nowego lecz bez gwarancji i WC również z 2010 roku leszcz air kit jest z 2011r. Obydwa widelce są w tej samej cenie, co lepiej wybrać?
ja bym brał Teama i sam włożył nowe powietrze ( protone, CUSTOM teraz po 300 zł to robi) Skoro powietrze jest z 2011 roku oznacza to ze pewnie coś tam rypło w środku . ja chyba bym wolał nowego teama dołożyć 300zł i mieć dual aira od polaków
mlynooo pisze:ja bym brał Teama i sam włożył nowe powietrze ( protone, CUSTOM teraz po 300 zł to robi) Skoro powietrze jest z 2011 roku oznacza to ze pewnie coś tam rypło w środku . ja chyba bym wolał nowego teama dołożyć 300zł i mieć dual aira od polaków
Ja zdecydowanie wolałbym solo air bo działa dokładnie jak dual air od polaków czy protone(zaleca się żeby ciśnienie w komorach było niemalże takie samo). Pardon, działa pewnie lepiej, a na pewno lepiej od protona. To że jest 2011 to tylko plus bo sporo zmienili w sprężynie powietrznej między rokiem 2010 a 2011.