[Opole i okolice] Czy są jakieś fajne trasy/hopy

Fonika

[Opole i okolice] Czy są jakieś fajne trasy/hopy

Post autor: Fonika »

Witam, w ten weekend wybieram się z rowerem do Opola na 3-4 dni i chciałabym przy okazji trochę pojeździć. Czy znacie jakieś fajne miejsca w Opolu lub w jego okolicy, na których można by się trochę pobawić? Mogą to być wszelakie miejscówk - pump tracki, jakieś małe dirty, mini bike park, trasy zjazdowe itp. Słyszałam tylko o Niemodlinie, ale ponoć większość rzeczy jest tam już mocno zniszczona.
Pozdrawiam
qubahe
Kontakt:

Post autor: qubahe »

Z Niemodlinem to prawda. A w opolu coś budują bo ostatnio słyszałem jak byłem w rowerowym ale nie wiem na jakim etapie są prace. Moja miejscówka jest 36km od opola 30min jazdy pociągiem :) Lewin Brzeski! zapraszam :)
szumasta
Kontakt:

Post autor: szumasta »

winów, kamionka - raczej w kiepskim stanie, dirty powinny byc w miare ok, na bolko ze dwie mini chopy sa i w sumie tyle,
Fonika

Post autor: Fonika »

qubahe - A co w tym lewinie jest ciekawego? ;>
szumsta - jak można tam trafić? :P
DH master
Kontakt:

Post autor: DH master »

jak napisal szumasta w winowie mozna bylo polatac ale jakies wiesniaki wszystko porozwalaly wiec nie ma juz co tam robic. a poza tym to niemodlin i kamionka luboszycka. to wszystko. szczerze mowiac opole to duza wies i nie ma gdzie jezdzic :/
qubahe
Kontakt:

Post autor: qubahe »

dwa dirty na poziomie coś jak średnia linia w Wawie
ODPOWIEDZ