DO REDAKTORÓW DH_ZONE
-
- Kontakt:
DO REDAKTORÓW DH_ZONE
Elo, wiecie moze na czym BENDER bedzei jezdzil w tym sezonie?? Slyszalem ze rozstal sie z Karpielem i sponsoruje go teraz Banshee. Jezeli ktos sie czegos dowie to prosze odpisac bo ciekaw jestem.
-
- Kontakt:
dzwonilem do parafii, wszystko dementują ale z nieoficjalnych zrodel sie dowiedzialem ze w wieku 11-13 - ponoc kler stawia na czyste dusze...
swoja droga jak nie bede wiedzial na czym spada bender to nie zasne... toz to podstawowa wiedza katalogowa
swoja droga jak nie bede wiedzial na czym spada bender to nie zasne... toz to podstawowa wiedza katalogowa
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
o joł to nie wiem nic, ale tak mi sie wydaje, ze to forum rowerowe jest a nie koscielne. Juz kiedys cos pisalem na temat ortodoksyjnych pogladow nie zwiazanych z rowerami, ale widze, ze powinienem zaczac od wykladu na tematy podstawowe jak dobre wychowanie, szacunek dla innych.... :/
Z przykroscia stwierdzam DZIKUS, ze mimo ciaglego powolywania sie na swoj wiek, wiedze i autorytet, czasami zachowujesz sie ponizej krytyki i niczym nie odstepujesz od ludzi, ktorych pietnujesz i wyzywasz
Z przykroscia stwierdzam DZIKUS, ze mimo ciaglego powolywania sie na swoj wiek, wiedze i autorytet, czasami zachowujesz sie ponizej krytyki i niczym nie odstepujesz od ludzi, ktorych pietnujesz i wyzywasz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
widze ze nie sledizcie na bierzaco wiadomosci.
bender przerzucil sie w tym sezonie na wrotki i podobno robi zawrotna kariere w tym sporcie.
a co do ksiezy - przerzucaja sie na mlodziez, ale nie pogardza tez kims w wieku starszym. myslicie ze czemu tyle czlonkow moherowych beretow sie obok nich placze? ;)
bender przerzucil sie w tym sezonie na wrotki i podobno robi zawrotna kariere w tym sporcie.
a co do ksiezy - przerzucaja sie na mlodziez, ale nie pogardza tez kims w wieku starszym. myslicie ze czemu tyle czlonkow moherowych beretow sie obok nich placze? ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
Z tego co wiem, to benderuś jezdzi od jakiegos czasu dla banshee. Wiecej http://www.bansheebikes.com/riders/nort ... er/bio.htm