Mam wielki problem
bo moja obręcz jest lekko jajowata czy da się ją od jajowacic(zamienić w koło z powrotem) jak chcecie mogę nakręcić filmik jak to wygląda...
proszę o Szybką ODP

Dziękuję z góry

Po prostu nie ogarniam, jak można tworzyć tematy, skoro w necie jest tyle poradników jak wycentrować koło nie tylko na biciu bocznym, ale i góra dół. Co innego mu tu poradzicie? To samo co mówi jakiś konkretny poradnik, no i może, żeby oddał do serwisu, ale na to pewnie wpadłby sam.GgG pisze:A że tak zapytam - masz JAKIEKOLWIEK doświadczenie z centrowaniem takich kół?
Nie, nie, to wy nie skumaliście. Pierwszy komentarz dotyczył tego co napisałem w drugim poście, to forum robi się naprawdę ubogie przez takie coś, że komuś nie chce się poświęcić 2 minut, żeby rozwiązać swój problem. Ja zanim o coś zapytam staram się wyczerpać temat, wzbogacić swoją wiedzę najpierw o google, ale cóż.pietryna pisze:Sert93, mam dziwne wrażenie że nie skumałeś.
Najlepiej w jadalnipietryna pisze:Jak jest bardzo krzywa obręcz to tłuczesz o stół
Musisz odplecić naplecione szprychy i zaczać naplatać je w miejscu gdzie obręcz sie zjajowaciła, operację najlepiej wykonaj na dobrej centrownicy/ naplatarce do kół. u mnie ten system zawsze się sprawdza, i bedziesz mieć proste koła, sprawdź naplot czy jest ok albo zrób na 3 krzyże , ten zaplot jest mocniejszy od napletowego jaki zapewne posiadasz.ProMetro pisze:naplecione
Sert93 pisze:Najlepiej w jadalni
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości