Lekko jajowata obręcz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nope ... it's Chuck Testa!ProMetro pisze:czy to prawda z tym waleniem ?
Patrz ziemia jest okrągła, woda jest cieczą, ptaki latają, a święty mikołaj nie istnieje. Aczkolwiek może być inaczej. Możesz żyć w matriksie i wszystko bedzie możliwe. możesz też zasnąć i żyć w świecie incepcji

Zastanawiałeś się może skąd ślepy wie kiedy przestać się podcierać? bo ja nie ...ale wiesz, myslałeś może czy to co widzisz odbierasz tak jak inni? możesz coś nazywać kwadratem a ja to mogę nazywać kołem , możesz widzieć kolor na czerwono a on okaze sie zielony a dla kogos innego niebieski nie? Myślałeś nad tym? bo ja nie, ale wiem i jestem jednego pewny, ale wiedz ze to tajemnica życia!
Zatem wiedz że....
...jesli 2 Modów Ci to radzi to musi bych prawda nie?
Back in black
Ja robiłem tak w przypadku kilku kół które miały krzywą obręcz i za zgodą właściciela prostowałem ją nawet takimi metodami. Robiłem to o stół (nie w domu, w warsztacie) albo o podłogę i musi być opona z napompowaną dętką na kole żeby nie uszkodzić obręczy. Zawsze lepiej oddać koło do serwisu, bo tak bez wyczucia to albo nic nie zdziałasz albo pogorszysz sprawę.
Co do odszkodowania - bez jaj
Co do odszkodowania - bez jaj

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wcale nie musi, od siebie polecam solidny, drewniany taboret.GgG pisze:musi być opona z napompowaną dętką na kole żeby nie uszkodzić obręczy
http://www.youtube.com/watch?v=Nkcil4w_thUProMetro pisze:Nie wiem, czy mam wieRZyc ale jak tak mówicie i nie wyjdzie, to wiesz, dacie mi odszkodowanie za koło.
Popsujesz = nie umiesz.
-
- Kontakt:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... re%C5%82ki
Proszę. Aczkolwiek cieszymy się że tak postanowiłeś, ten sposób i pomysłowość świadczy o tym że posiadasz nawet dwucyfrowe IQ
Niektóre osobniki mają jednocyfrowe o czym przekonasz się czytajac perełki.
Proszę. Aczkolwiek cieszymy się że tak postanowiłeś, ten sposób i pomysłowość świadczy o tym że posiadasz nawet dwucyfrowe IQ

Back in black