Witam chciałem się dowiedzieć gdzie w Polsce można dostać tłumik firmy Avalanche do boxxera RC oraz czy opłaca się go kupić czy bardzo poprawia prace amortyzatora ??
Zumbi widelce tez sprzedawalo wiec pewnie tlumik tez ci sprowadza. Szczerze do RC to moim zdaniem opłaca sie BARDZO. Pomijam juz poprawe pracy ale rosnie tez bezawaryjność i bezobsługowość przy dalej niskiej masie lag boxxera. Polecam dopłacic do opcji midvalve przeciwdzialającej bujaniu amora.
No i z tłumnikiem avy można sie pobawić i kombinować bo częsci sa łatwo dostępne. Można go lepiej dopasować pod własne preferencje, i zgodzę sie ze Spacedem że warto zainwestować do lepsze wersji, wg mnie to najlepszy tłumnik jaki obecnie można dostać.
Ja korzystam z kuchni mam tam wszystko co potrzebna a do zabezpieczania podłogi / stołu przed olejem podczas serwisów używam folii streczowej idealnie się nadaje, foto niedługo wrzucę.
rafimax pisze:
Ja korzystam z kuchni mam tam wszystko co potrzebna a do zabezpieczania podłogi / stołu przed olejem podczas serwisów używam folii streczowej idealnie się nadaje, foto niedługo wrzucę.
Masz zmywarke, czy całą kuchnię od AVA ??
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
rafimax pisze:Ja korzystam z kuchni mam tam wszystko co potrzebna a do zabezpieczania podłogi / stołu przed olejem podczas serwisów używam folii streczowej idealnie się nadaje, foto niedługo wrzucę.
rafimax pisze:Ja korzystam z kuchni mam tam wszystko co potrzebna a do zabezpieczania podłogi / stołu przed olejem podczas serwisów używam folii streczowej idealnie się nadaje, foto niedługo wrzucę.