Demo 7 ,malowanie
Demo 7 ,malowanie
WItam wszystkich. mam pytanie będę chyba dawał do pomalowania rame demo 7 i tu moje pytania. po 1 czy jest gdzieś w łodzi lub innym miescie malowanie ram z aerografem,poprostu zeby była w stanie odwzorowac np. logo speca itp. a po 2 czy jest sens bo zastanawiałem się czy czasem niezlecic przed malowaniem zeby porobic kilka dziur w ramie np. na główce i gdzies koło dampera żeby puśćic pancerze w ramie i tu moje pytanie czy da rade takie coś zrobić i czy faktycznie rama jest pusta w środku. proszę o doradzenie mi co mam zrobić.pozdrawiam...
Bartek
w ramach DH/FR nie wierci się dziur 
Za duża odpowiedzialność za Twoje zdrowie i życie spoczywa na tej ramie żeby się przejmować takimi pierdołami jak puszczone wewnętrznie pancerze
Co do malowania - odpuściłbym aerograf przy takim rowerze, bo trwałość jest delikatnie mówiąc słaba.
Najlepsze będzie malowanie proszkowe i naklejki. Dodatkowo zabezpieczą one lakier ramy.
Lakiernię proszkową znajdziesz w Łodzi bez problemu.

Za duża odpowiedzialność za Twoje zdrowie i życie spoczywa na tej ramie żeby się przejmować takimi pierdołami jak puszczone wewnętrznie pancerze

Co do malowania - odpuściłbym aerograf przy takim rowerze, bo trwałość jest delikatnie mówiąc słaba.
Najlepsze będzie malowanie proszkowe i naklejki. Dodatkowo zabezpieczą one lakier ramy.
Lakiernię proszkową znajdziesz w Łodzi bez problemu.
HCC Components - z dumą wyprodukowane w Polsce
www.hcc-components.pl
www.hcc-components.pl