Buty na zime .

ajo81
Kontakt:

Buty na zime .

Post autor: ajo81 »

Siemka. Szukam właśnie butów na zimę do chodzenia na co dzień i spodobały mi się EMERICA Francis Shed :) (zdjęcie poniożej). Nie wiem czy nadały by się też na mały śnieg do dojścia do szkoły czy sklepu. Niby są ocieplane kożuchem ale nie wiem czy będzie w nich wystarczająco ciepło. Może miał ktoś takie lub coś podobnego i mógł by powiedzieć jak tam w nich było? Nie chcę kupować jakichś wielkich ciężkich trepów. Może polecilibyście mi jakieś inne? :)
Obrazek
przemek_06
Kontakt:

Post autor: przemek_06 »

Z tym "kożuchem" to jest zapewne tak, że jest z tyłu a w palcach go nie ma... Miałem kiedyś buty Vty też niby ocieplane i powiem ci, że aż tak dużej różnicy nie ma, teraz chodzę w normalnych (tzn. bez żadnego ocieplenia) i tylko troche w palce zimno, chociaż jak w Es'ah chodziłem to chyba w palce mi było troche cieplej :D Myślę, że na mały śnieg jak najbardziej by ogarnęły a jak idziesz to i tak nie jest aż tak zimno bo stopa "pracuje" :)
ajo81
Kontakt:

Właśnie się jeszcze zastanowię, bo teraz zapieprzam w zajechanych smith'sach i zimno jak cholera, często też z kumplami wieczorami chodzimy gdzieś po mieście i nie idzie wytrzymać.
FilipP4
Kontakt:

Post autor: FilipP4 »

http://allegro.pl/nike-manoa-buty-meski ... 55032.html ja mam te,są świetne,ciepłe lekkie i nie przemokną na pewno,może nie wyglądają pięknie ale na pewno będziesz zadowolony. ;)
ajo81
Kontakt:

Najbardziej mi zależy na tym żeby to nie były takie "trepy"
przemek_06
Kontakt:

Post autor: przemek_06 »

W sumie powiem tak, ja jak kupuje buty to chodzę w nich ile się da, jak już zaczynają się rozpadac to kupuje drugie więc nie patrzę za bardzo jakoś, żeby były na zime bo jak zima się skończy to może byc np. za gorąco w nich i ogólnie lipa :D Teraz jak chodzę wieczorkiem to jeszcze może byc, gorzej jak gdzieś się usiądzie dłuższą chwile to wtedy w palce mrozi troche :P Także zastanów się jeszcze chociaż tego typu buty "ocieplane" co podałeś to nawet po zimie myślę, że ogarną :)
CAPEF
Kontakt:

Re: Buty na zime .

Post autor: CAPEF »

Spokojnie od siebie moge polecić Ci osiris nyc83 SHR. Buty w miare wysokie, więc nie wpada do nich śnieg, w miare ciepłe i wygodne ;) Na zime idealne, na jesień też się sprawdzą :) tylko cena ...
dzemi15
Kontakt:

Post autor: dzemi15 »

Ja chciałem sobie kupić w/w OSIRIS'y ale niestety nie było koloru który chciałem :(
[S]Kask 661 strike r.M http://tnij.com/RwJFU
BH+fox van r +box race 08 http://tnij.com/nOdoF
ODPOWIEDZ