Które hamulce najlepsze?
Które hamulce najlepsze?
Które według was maja największą siłę hamowania i są najmniej awaryjne do wybory mam juicy 7, elixir 5, hayes stroker trial i formula rx. Ważę ok 70kg i hamulce będą używanie w dh czasami jakieś fr. proszę o opinie lub inne propozycje mam do wydania ok 500zł najlepiej komplet mogą być używane.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Juicy 7 - komplet jeździł u kumpla przez 2 sezony, chwilkę u mnie i teraz nadal jeździ u zadowolonego posiadacza. Względna siła z dobrą modulacją. W tej kwocie wyrwiesz komplet w naprawdę dobrym stanie. Szukaj, kupuj i ciesz się jazdą! Pozdrawiam.kemi66 pisze:do wybory mam juicy 7, elixir 5, hayes stroker trial i formula rx.
Od siebie mogę Ci polecić Juicy 7 jak i również Elixiry 5 i R-ki.
Myślę że lepiej się pchać w Elixirki bo są w cenach Juicy a wg. mnie są lepsze pod każdym względem.
Co do samych Elixirów to rozglądnij się nie za 5 tylko za R-kami, bo cena jest niemal taka sama a wg. mnie jest różnica na korzyść R-ek , bo smigałem na obu (sztuka na allegro około 200-250zł w naprawde dobrym stanie)
Myślę że lepiej się pchać w Elixirki bo są w cenach Juicy a wg. mnie są lepsze pod każdym względem.
Co do samych Elixirów to rozglądnij się nie za 5 tylko za R-kami, bo cena jest niemal taka sama a wg. mnie jest różnica na korzyść R-ek , bo smigałem na obu (sztuka na allegro około 200-250zł w naprawde dobrym stanie)